pencerelerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:59
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
sevilnas.azbuz.com
@sevilnas
aslında yapalı bayağı zaman oldu da internetim yoktu yükleyememiştim.umarım işinize yarar.bizim okulda beybleyt (yazılıışınıda bilmiyorum :) )çılgınlığı vardı.arama yapıldı ve bir sürü beybleyt topu toplandı.onları kullanark yaptık.içi açıldığı için içine ip yerleştirip onları aliminyum folyo ile sardık.önce mobil yapmıştık sonra bozup pencerelerimize taktık.iplerimiz de pamuklarla süsledik kar yağmış gibi oldu.diğer çam ağaçlarını da öğleci arkadaşım yaptı.

dağınık bir görüntü ama :))

,

,

Canim çok Güzel Görünüyor.değerlendirmeniz Iyi Olmuş Elelrinize Sağlik

teşekkurler...

çok güzeller.teşekkürler

çok güzel olmuş ellerinize sağlık

güzel görünüyolar...teşekkürler...

sağolun arkadaşlar

"beybleyt topu" ne bilmiyorum ama sürpriz yumurta kutularından da olur mu acaba? çok beğendim, çok güzel olmuş. elinize sağlık..

Hocam forumda sizin pencereler meşhur zaten:))bunlarda çok hoş olmuş ellerinize sağlık:)

ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Teşekkürler

rica ederim arkadaşlar.beybılet topu pinpon topuna benziyor,ama ortasından açıllıyor.süprüz yumurtadan da olabilir tabi onun da içi açılıyor,pinpon topundan da olabilir,ip ortaya gelecek şekilde yapıştırılır.

rica ederim arkadaşlar.beybılet topu pinpon topuna benziyor,ama ortasından açıllıyor.süprüz yumurtadan da olabilir tabi onun da içi açılıyor,pinpon topundan da olabilir,ip ortaya gelecek şekilde yapıştırılır.

açıklamanız için teşekkürler hocam :) deniycem ben de..

Çok güzel görünüyor baharda da çiçeklenir bu pencere artık .teşekkürler. perdeleri nasıl topladınız yani neyle tutturdunuz merak ettim

teşekkürler.evet her bahar çiçekleniyor.
tülü toplu iğnelerle büzdürdüm.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri