pembe tavşan:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esradnlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esradnlr
çok şirin bir tavşan olmuş.teşekkürler

hocam güzel bi çalışma olmuş ama kusura bakmazsanız bişey söylücen umarım kırmam hocam ruloyu sarmaları ve kulak ayak ve kol kesmeleride kolay olacak ama çubukları yapıştırmaları biraz zor olmazmı hocam bu benim nacizane bir fikrim onun yerine çocukları kolay yapıştırabilecegi bişey yapsaydınız çok güzel olurdu sevgilerimle

ne şeker bi tavşan bu..teşekkürler paylaşımınız için

hocam güzel bi çalışma olmuş ama kusura bakmazsanız bişey söylücen umarım kırmam hocam ruloyu sarmaları ve kulak ayak ve kol kesmeleride kolay olacak ama çubukları yapıştırmaları biraz zor olmazmı hocam bu benim nacizane bir fikrim onun yerine çocukları kolay yapıştırabilecegi bişey yapsaydınız çok güzel olurdu sevgilerimle

zaten 3 tane kulak çubuğu var.ben sadece örnek olması açısından bu şekilde yapıştırdım.tabii çocukları etkinlik yaparken yanlız bırakmıyoruz ve istedikleri şekilde yapıştırmalarını sağlıyoruz.ben zor yapışacağını düşünmüyorum ama zorlanırlarsa tabiiki onlara yardımcı oluruz:) sence kolay yapışacak ne yapabiliriz sende fikrini söyle:)fikir alışverişi yapmış oluruz..

hocam benim söyleyebilecegim tek şey kagıt hocam çünkü çocuklar zorlandıkları herşeylerden çok sinir oluyor 6 tane renkfark etmez hocam kagıtları şerit halinde keserseniz hem kolay yapıştırılar hemde çocuklar zorlanmazlar umarım kusuruma bakmıyosunuzdur

hocam benim söyleyebilecegim tek şey kagıt hocam çünkü çocuklar zorlandıkları herşeylerden çok sinir oluyor 6 tane renkfark etmez hocam kagıtları şerit halinde keserseniz hem kolay yapıştırılar hemde çocuklar zorlanmazlar umarım kusuruma bakmıyosunuzdur

hayır hocam kusura bakmıyorum.aksine hoşuma gidiyo fikir alışverişi yapmak.fikir için teşekkürler:)

çok şirin olmuş... paylaşım için tşklerrr....

çok Beyendim...çok Güzel Olmuş Rengide öle çok Sevimli Ama Anlayamadiğim Bir şey Var O Gövdesi Hamur Mu Yoksa Bigudimi??? :):):):)

süper olmuş teşekkürler

çok Beyendim...çok Güzel Olmuş Rengide öle çok Sevimli Ama Anlayamadiğim Bir şey Var O Gövdesi Hamur Mu Yoksa Bigudimi??? :):):):)

hamur deil güzelim tuvalet rulosunu elişi kağıdı ile kapladım:)

çocuklar zaten örneğini gördüklerinde elinden geleni yapıyor. bizlerde yardımcı oluyoruz zaten yardım istediklerinde. çok güzel olmuş teşekkürler...

ben teşekkür ederim damlacım :)

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar güzel sözleriniz için......

cOk sefimLi OLmuss bu. eLLerinize sagLık :)

aaaaaaaaa tuvalet rulosumu harika harika :):):)

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM

aman amann ne sevimli olmuş bu tavşan pembiş pembiş....teşekkürler

ay ne cici bir tavşan bu böyleee :)fikirde süper teşekkürler

çok sevimli teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri