Peeeeh 1.5 günde 1 etkinliği bitiremediler. :)))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:04
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
Bir çoğunuz geçen gün benimkilerin yaptığı artisliği okumuştur. Hani intikamımı alacağım demiştim. :D Aslında hiç yardım etmeyecektim ama etkinlik çok güzel olduğu için ve çok fazla malzeme istediği için heba olmasın istedim. Grafon kağıdını bilirsin yaklaşık 3-4 metre boyu vardır ve çok zor kesilir. Çocukların bir ucundan bir ucuna şerit şeklinde şeklinde kesmesi neredeyse imkansızdı. Ben de hiç açmadan şerit halinde kestim (Şu şekilde:)
.
Çocukların makaslar ufak olduğu için zorlamak istemedim. Bir de tam tabaka mukavvaya resmi çizdim:
.
Bir de ellerine kibrit verdim. (Kibrite sarınca daha kolay olur diye) Daha sonra da çocuklar başladılar çevirmeye.

Aslında sıkılmaya başladılar yavaş yavaş bitmiyor diye ama onu artislik yaparken düşüneceklerdi. :D Bu etkinlik bitmedem başka etkinlik yapmayacağız. Kaç gün sürerse sürsün önce bu etkinlik bitecek dedim. (Çok mu kötü bir insan oldum acaba) :)
....
1.5 günde anca bu kadarını yapabildiler. (Bir bu kadar daha yaptılar da yapıştırmaya zaman kalmadı).

Bu arada gördüğünüz kutunun içinde 100 kutu (Yaklaşık 4400 çöp kibrit var. Önümüzdeki hafta kibrit çöplerinden resimler yaptıracağım) :)
.

Ekli dosyalar

• DSCF1966.jpg
    DSCF1966.jpg
    47.3 KB · Görüntüleme: 8
  • DSCF1967.jpg
    DSCF1967.jpg
    22.8 KB · Görüntüleme: 3
  • DSCF1968.jpg
    DSCF1968.jpg
    35.4 KB · Görüntüleme: 2
  • DSCF1976.jpg
    DSCF1976.jpg
    35.4 KB · Görüntüleme: 6
  • DSCF1977.jpg
    DSCF1977.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 4
  • DSCF1982.jpg
    DSCF1982.jpg
    50.9 KB · Görüntüleme: 7
  • DSCF1983.jpg
    DSCF1983.jpg
    40.3 KB · Görüntüleme: 12
  • DSCF1984.jpg
    DSCF1984.jpg
    37.1 KB · Görüntüleme: 13
  • DSCF1985.jpg
    DSCF1985.jpg
    37.6 KB · Görüntüleme: 4
He bu arada 2 adet sarı , 1,5 adet kırmızı , 4 adet mavi , 1,5 adet yeşil , 0,5 adet kahverengi , 1,5 adet mor (toplam yaklaşık 11 adet) grafon kağıdı bitti. :D

hocam, valla sizden korkulur :) iyi pişman ettirmişsinizdir çocukları :) güzel de yapmışlar ama ...

Valla işin aslı haklısınız. Bunu da güzel yapıyorlar. Bir de benim sınıfa misafir olarak 3 yaş çocuklarını da alıyorum her gün. Onlar da olmasa mükemmel yapacakları. :D

Hatta laf aramızda benim Mehmet ikide bir bitti bitti diyip yarışıyordu çocuklarla. Ben de elime bir şerit aldım gel Mehmet yarışalım dedim. Mehmet ile yarıştım. Onunla aynı anda başladım. Yeminle benimle aynı anda bitirdi çevirmeyi. Ve en az benimki kadar da güzel oldu. Cidden artık bana gerek yok sınıfta. Yapılacak etkinliği getirsem yetiyor.

Diğer etkinliklerde sprey boyayı bile kendileri yaptı. Tek yardımım "Sprey boyayı sıkarken rüzgar arkanızdan essin ve biraz uzaktan sıkın ki üzerinize gelmesin" demek oldu. :D

Ayy acıdım çocuklara:)miniklerinizin ellerine sağlık:)size de bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim:))

Miniklerin adına teşekkür kendi adıma rica ederim. :)

bence artık onlara "minikler" demeyinn :)

ınıftan korkulur hocam

Minik bilmişler olsunn:)))

Maşallah hocam ne kadar da güzel yapıyorlar etkinlikleri hepsine kocaman bir aferin. Size de teşekkürler bizimle paylaştığınız için:)

Onlar adına teşekkür kendi adıma rica ederim. :D

Resmimiz bitmek üzere. :) Yaklaşık 15 grafon kağıdı bitti. :D

..

Ekli dosyalar

• DSCF2005.jpg
    DSCF2005.jpg
    94.1 KB · Görüntüleme: 1
  • DSCF1989.jpg
    DSCF1989.jpg
    88.9 KB · Görüntüleme: 1
Yükleme sırası yanlış olmuş. Son hali soldaki. :D

:) Baya grafon kullanıyorsunuz hocam. Çok güzel oluyor:)

Çocuklar acayip sıkılmaya başladı. Artık baştan savma ayapıyorlar yuvarlama işlemini. :)

3.5 günün sonunda etkinliğimiz bitti. :)

..

Ekli dosyalar

• DSCF2030.jpg
    DSCF2030.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 1
  • DSCF2031.jpg
    DSCF2031.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 1
Not: Etkinlik bayağı bi ağır oldu. Bant filan tutmaz bunu. Artık çivi çakıp asar mıyım yoksa yere mi koyarım bilemiyorum. :)

Harika olmuş hocam ellerinize sağlık.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri