Parmak boyası tarifi bilen arkadaşlar!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zimira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zimira
arkadaşlar parmak boyası tarifi bilen varsa yada elinde olan bana yardımcı olurmusunuz çok acil ihtiyacım var

Gerekli Malzemeler

1-1 paket nişasta

2-4 Bardak Su

3-Çeşitli renklerde toz boya

Tarifi

1 peket nişasta ile su koyu ayran kıvamına gelinceye kadar karıştırılır.Kısık ateşte sürekli karıştırılır.Muhallebi kıvamına gelmeden ocaktan alınarak istenilen boyalarla karıştırılır geriye afiyetle çalışmak kalır.........

şulecim tşk ederiz bende çok seviyorum parmak boyasını çalışma sırasında kendimi çok özgür hissediyorum ben birazda tuz koyuyorum uzun süre dayanması için ağzı kapalı kavonazlarda tekrar kullanmak için bekletebiliyorum..gerçi bu güne kadar hiç ertesi güne kalmadı çocuklarım ve ben bıkana kadar yaptık:P

Teşekkür ederim Şule Hocam benim de ihtiyacım vardı tarife:)

rica ederim arkadaşlar ne demek lafı bile olmaz :)

arkadaşlar arama butonunda parmak boyası tarifleri yazıp arama yaparsınız tariflere ulaşabilirsinizz..
sevgilerr..

çok teşekkür ederim şule öğretmenim tamda aradığım gibi masrafsız kolay bi tarif tekrar teşekkürler

tesekkurler hocam bende hazır satılanlardan alıyodum o da velılere kulfet oluyodu.sımdı artık ewde kendım yapıp okula gotururum:)

arkadaşlar tuzu biraz fazla koyunca puturlu oluyor çocuklar daha çok seviyor hem puturku ve kaygan kavramında ii olyor:)

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri