Pamukkale Üniversitesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev1103
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
ilkay ebru haricinde gelcek olan var mı?

arkadaşalar pardon hatlarda problem vardı yazamadım geliyorum ben de ban uyar demiştim tanışalım yaw :thumbsup:

hıı tamam aslında biz seni resmini gördük ne utancan sen bizi tanımıyon biz gelcez yanına resmin aynısısı demi:) bi de başkasının yanına gitmeyelimde sana benzetip de rezil olmayalım:P

rabia aslında biz b bloğun önünden oraya gidebilriz ben gözlüklü bir vatandaşım arkadaşlar bu arada haberiniz olsun:36_1_21:

tanırız ya kafana göre takıl sen. birbirini arayan bi insan bariz belli olur zaten :36_1_21:

bu arada şu puanlama olayı nasıl oluyor hala aklım almadı???

evet ebru biz kendi binamızın önünde bulşalım tesadüfki bende gözlüklüyüm ilkay sende kafana göre takıl buluruz biz seni yaa:P

puanlamanın üstüne gel ordan puan vere tıkla

gerçekten mi gözlüklüsün tak ya tanırız biz seni:) :)

tamamdır arkadaşlar yeni puanlarınız hayırlı olsun.....
salı saat 12 de akvaryumdayız
rabiacım biz de 15 dk önce b bloğun önün de buluşuruz

neyse arkadaşlar ben kaçtım

tamamdır o zaman puan için sağollllllll hehehe görüşürüz..

bende kaçtımmmmmmmmmmm byeeeeeee

slm arkadaşlar. uzun zamandır siteye girmemiştim. bu buluşma hakkında bilgilendiriseniz sevinirim. sadece okul öncesi mi geliyor

ilkay geometri sınavın nasıl geçti sınav hakkında yorum yapsana

selam arkadaşlar ben de paü 2004 mezunuyum..şuan urfada anaokulu yöneticiliği yapıyorum...öğrenci arkadaşlara allah kolaylık versin paü nün yükü çok ağır olduğu gibi hocaları da kıl ..hepinize başarılar

selam arkadaşlar ben de paü 2004 mezunuyum..şuan urfada anaokulu yöneticiliği yapıyorum...öğrenci arkadaşlara allah kolaylık versin paü nün yükü çok ağır olduğu gibi hocaları da kıl ..hepinize başarılar

ya arkadaşlar ben daha yeni gördüm şu buluşma işinizi :(
bende gelirim ama siz artık buluşmuşsunuzdur :(
haber verin bana tekrar buluşursanız :)

ya ilkay sen bana özel msj atıp bana haber verir misin buluşacağınız gün?
bizim ödevler yoğun şu sıra ona göre ayarlayayım durumumu

ben de 2000 yılı anaokulu öğretmenliği mezunuyum şu anda ıspartada çalışıyorum güzeldir paü bizler zamanında kampüs tamamlanmamıştı eşimle her sene geliyoruz fatma Tahta 3 şeyden vazgeçmem derdi bize cep telefonu,sigarası,arabası neşeli olduğu bir zaman espiri olarak sorun bakalım ne diyecek çok etkinliklerimizi almıştır ama çok şey de öğretti sağolsunlar 7. senemi çalışıyorum inanın yıllar çok hızlı geçiyor üniversitenin ne olursa olsun tadını çıkarın sonra aranıyor o yıllar sevgiyle kalın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri