Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Kelebekler sınıfı adına teşekkürler,canım.süper olmuş canım ellerinize sağlık)
Teşekkür ederiz hocam.Balığı çok güzel süslemişler ama:15:.İnanın bu çalışma bir günde bitmiyor en az 2-3 günsürdü sanırım ve aşama aşama yapıldı.Şöyleki bir gün papyonu kesip,pullarla süslediler,daha sonra palyaçonun yüzünü tamamladılar,sonraki gün de diğer eksiklikleri tamamladılar.Yine kalabalık bir sınıf oluşundan,çok parçalı etkinlikleri ancak bu şekilde yapabiliyoruz.Çok güzel olmuş. Benimkiler etkinlik yapmayı beceriyorlar da süslemeyi beceremiyorlar.Biz yapsak papyonu kemiğe , şapkasu UFOya benzerdi. Yüzü neye benzerdi tahmin bile edemiyorum.
![]()
Güle güle kullan canım,rica ederim.çook güzelmiş, ben beğendim....teşekkürlerr....
Beğenmenize sevindim,rica ederim.çok şirin olmuş etkinliğiniztşk hocam..
Rica ederim,teşekkür ederiz.teşekkürler hocam . çok güzel olmuş miniklerin ellerine sağlık![]()
Yorumlarınızı hep iletiyorum,rica ederim.Harika olmuşÇok beğendim miniklerin ellerine sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler.
Rica ederim canım.teşekkürler
Beğenmenize sevindim.Kola kapağının üzerine kırmızı fon kartonundan daire kesip yapıştırdılar sonra da üzerini kırmızı simle süsledier.çok güzeel olmuş.burunlar neyden yapıldı anlamadım yalnız
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!