PALYAÇO SAÇI YAPILMASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MELİKEM1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@MELİKEM1
BİR BÖYLE ŞAPKA ( BEN ESKİMİŞ OLAN TAKKEYİ KULLANDIM)ÜZERİNE YAPTIM. ORLON İP (BİR YUMAK VE İKİNCİ YUMAĞIN BİR KISMI GİDİYOR)23 CM BOYUTLARINDA AYARLAYIP SIRA SIRA DÜĞÜMLEME İLE SAÇI OLUŞTURDUM. SELAMLAR!

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

ben bişey göremedim.bir sorunmu var bilmiyorum.şu saç boyatırken taktığımız naylon bonelerin üstüne rafya yapıştırarak ve daha sonra onları kıvırarakta yapılabiliyor.hem çocukların takıp çıkarması kolay oluyor.23 nisanda arkadaşlar yapmıştı

çok güzel olmuş canım.bende külotlu çorapların üst kısımlarıyla tığ ile yaptırdım.burunlarınıda süpriz yumurta kutularının yarısı ile üstünede kırmızı balon geçirerek yaptım.o şekildede oluyor ponponlada oluyor.paylaşım için teşekkürler..

:474cu:
rica ederim!

ellerine sağlık

teşekkürler..

hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmm harika olmuşşşşşş bayıldım ya...paylaçomuzda çok sevimli ):):):)

tektek takkenin deliklerine mi geçirdiniz ipleri ??????

çok yaratıcı olmuş, emeğinize ve ellerinize sağlık hocam :)

tşklerrrrrrrr.......

valla ilaç gibi geldiniz bende 23 nisan için palyoço yapıcam 2 öğrencimi ve saçlarını nasıl yapsam diye düşünüyordum klotlu çorap aklıma geldi ama bunu düşnmemiştim saolun

çok güzel.eline sağlık

çok şeker olmuş bende kostüm için palyaço yapcaktım saçlarını senin gibi yapıyım, teşekkürler

pardon ama bu paylanço saç yapımı niye göstermyo
yada bizmi girmesini beceremiyoz

teşekkürler...harika olmuş :)

çok güzel olmuş :)

çok yaratıcı bir fikir olmuş ellerinize sağlık

çok teşekkürler acilen böyle birşey bulmam lazımdı ilaç gibi geldi.emeklerinize sağlık.

çok işe yaradı teşekkürler. tüylü iplerle yapınca daha bi güzel oldu.

cok güzelll olmuşşş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri