Palyaço ( Duygu Etkinliği)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Palyaçonun; burnu, şapkası (ponpon hariç) ve saçları boyanır...Şapkanın ponponu renkli yünlerle, papyonu da renkli pul ya da boncuklarla süslenir. Daha sonra, karışık şekilde; gözler, ağız ve kaşlar dağıtılır. Bunlar da boyanır, kesilir ve palyaçonun yüzünde uygun yerlere yapıştırılır...Yüz ifadeleri, karışık şekilde olacağı için, etkinlik tamamlandığında çok farklı yüzler ortaya çıkıyor...Gerçekten çok eğlenceli bir etkinlik ama maalesef, tamamlanmış halini ancak yarın yükleyebilirim :(

Ekli dosyalar

• Resim.jpg
    Resim.jpg
    32.6 KB · Görüntüleme: 22
  • Resim 001.jpg
    Resim 001.jpg
    18.7 KB · Görüntüleme: 23
Özellikle Hayriye hoca için :)

bitmiş halini merakla bekliyoruz ;)) paylaşmnz için teşekkürler tuba öğretmenim..

çok teşekkür ederim beğendim :) iyi notlar alammız dileğiyle hadi rast gele :D sağol hocam.

Fundacım, yarın ilk fırsatta yüklicem inşaallah, ben teşekkür ederimm :) hayriye hocam, ne demek rica ederim...inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız ...

etkinliğin bitmiş halini biran önce yüklemek için, ilk defa okulda internete bağlanıyorumm :)

Ekli dosyalar

• 100_9790.jpg
    100_9790.jpg
    50.1 KB · Görüntüleme: 1
  • 100_9795.jpg
    100_9795.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 2
  • 100_9796.jpg
    100_9796.jpg
    39.7 KB · Görüntüleme: 3
  • 100_9797.jpg
    100_9797.jpg
    61.8 KB · Görüntüleme: 3
  • 100_9800.jpg
    100_9800.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 1
yalnız, bu kendi sınıfımda yaptığım etkinlik, çocukların o gün dikkatleri biraz dağınık olduğu için ponponu yünlerle kaplamak yerine, boyattırdım...staj okulumda yaptığım, ilk açıklamamda olduğu gibiydi :)

hayriye hocammmm,,,gördünüz müü?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri