Özür durumu tayinleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinoplu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sinoplu
Arkadaşlar ümraniye üsküdar kadıköy civarında oturan veya Anadoludan istanbula gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur.Ümraniye Çekmeköy Bağımsız Anaokulu 7 norm kadrosu ile sizi bekliyor.

zorunluluk hizmetimi bitirdim eşim özel sektörde ssk lı olarak çalışıyor kaç ay sigortasının yatması gerekiyor?ki tayin isteyebileyim.cevap verirseniz sevinirim

Arkadaşım çok emin olmamakla birlikte bir yıl diye biliyorum ama yine de iyice araştırmak gerek.

Hocam Evet 1 Yil Yanİ 365 İŞ GÜnÜ ÇaliŞmiŞ Olmasi Gerekİyor Bu İkİnİzİnde Tayİn İstemesİ İÇİn Şart.ayrica Bİde ArkadaŞlar Önceden Hazİranda BaŞlayan Tayİnler AĞustosa AlinmiŞ Dİye Duydum Bİlgİsİ Olan Varmi

denizliye 76 hizmet puanı ile tayin istedim zorunlu hizmetimi tamamladım.1.sırada namık kemal ilköğretim okulu var normu 1 puanı benden düşük arkadaş varsa orayı isteyecak tercihini değiştirsin.

ya arkadaşlar birşey soracağım ben şimdi atama dönemi kadro için başvuru yapacağım ama yaza düğünüm var.şubatın 28 inde bir yıllık sözleşmeli çalışmış olacağım. acaba kadroya geçince tekrar mı bir yıl bekleyeceğim yoksa sözleşmeli çalıştığım sayılırmı bir bilgisi olan varsa hemen paylaşıra sevinirim.

Hocam Evet 1 Yil Yanİ 365 İŞ GÜnÜ ÇaliŞmiŞ Olmasi Gerekİyor Bu İkİnİzİnde Tayİn İstemesİ İÇİn Şart.ayrica Bİde ArkadaŞlar Önceden Hazİranda BaŞlayan Tayİnler AĞustosa AlinmiŞ Dİye Duydum Bİlgİsİ Olan Varmi
evet ağustosa alındı malesef ve ben eylül girişliyim çok üzüldüm
atama isteyemiyorum
ama bu mahkemeye verilmiş amaaaaaaa tam 1 yıl oldu.ne zaman sonuçlanacaksa

arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda eşlerden birinin 1 yılı doldurmuş olmaları yetiyor.eğer kadrolusan stajyerliğin kalkmalı sözlşemeliysende 1 yıl çalışmalısın.1 yıl çalışan, eşinin yanına tayin isteyebiliyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri