Özel Mesajım Sizlere

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Selvi SOYLU
Arkadaşlar bu aralar biraz yoğun bi süreç oldu benim için sizlerden ayrı kaldım.Yeni ev kurdum çok şükür işlerim de bitti.Hepinizi çok özledim.Bi de müjdem var bi bebek bekliyorum.İnşallah sizlerden de dua bekliyorum.Mutlu paylaşımlar:)))

Bizde sizi özledik hocam tekrar hoş geldiniz:)
Allah anneli babalı büyütsün hocam çok sevindim sizin adınıza :)

Allah hayırlı evlat nasip etsin Analı babalı büyütsün yeğenimizi..

Arkadaşlar bu aralar biraz yoğun bi süreç oldu benim için sizlerden ayrı kaldım.Yeni ev kurdum çok şükür işlerim de bitti.Hepinizi çok özledim.Bi de müjdem var bi bebek bekliyorum.İnşallah sizlerden de dua bekliyorum.Mutlu paylaşımlar:)))
hayırlısı olsun hocam bende küçük bir kız evladı annesi olrak çok gurur ve mutluluk verici bir duygu...kelimelerle anlatıllmaz...sizinde kucağınıza almayı nasip etsin. ama çok dikkatli olun hamilelik zorlu bir süreçtir...sabırlı ve dikkatli olmanızı dilerim...buradan herkonuda yardımcı olmaya çalışırız...hayırlısı olsun inşalahh. çok sevindim..

Çok teşekkür ederim dilaracım selçuk hocam ve rümeysa hocam.Ben sıkıntılı dönemlerimde bile hep forumdaki siz dostlarımdan destek gördüm ve mutlu günümde de sizlerle paylaşmak istedim.Yine yanımda olduğunuz için sağolun.İyiki varsınız:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri