Oyun hamuru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hanedan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hanedan
arkdaslar cocuklara arada verdiğim hazır oyun hamurları vardı onların bazıları mıcık mıcık oldu onları nsaıl normal hamura cevirebilirim birde tuz seramik hamurunu uzun süre nasıl saklayabilirim anneler günü için cocuklara hediye yaptırmayı düsünüyorum yard.olursanız tesk.ederim:))

arkadaşım polisan marka oyun hamuru kullanırsan uzun süre koruyabilirsin. ayrıca poşetin içinde saklayabilirsin.

alakan için tesekkür ederim ama cevabım bu değil:((

oyun hamuruna yapacak bir çare bulamadım ama tuz seramiğini buzlukta saklıyorum cıkarınca da cok fazla kendını salmadan seklini veriyorum.

evet benim oyun hamurlarımda öyle masada kalıyo resmen yarısı

oyun hamurunda en ii marka play dough dört renk10ytl ye satılıyo ama çok kaliteli hiç kurumuyo

ben krem tertarla kendım yapıyorum hocam epey uzun saklıyoruz..baktım kurumaya yüz tuttu şekil verip biblo yapabilirsiniz,arkadasım boncuk yaptrmıstı mesela..

Hangi marka olursa dışarda kalsın kurur İyi marka biraz daha uzun dayanıyor.Şunu yapıyorum hem pritleri hem de oyun hamurlarını mutfaklarda kullanılan yandan klipsli saklama kutulara konulduğunda hava almadığı için çok daha uzun süre gidiyor kesinlikle tavsiye ederim.

benimkiler kurumuyo tam tersi masalara ellere yapışıyo benide cocuklarıda sinir ediyo:))

bencede en iyisi playdoch hiç kurumuyor.. ve hamurları hava almıycak şekilde dolpta güneş ışığından uzakta saklarsanız bişey olmuyor...

oyun hamurları zaten çok uzun dayanmaz bir hafta on gün gibi daynır.bunun için hava almayan poşette ve buzdolabında saklamalısın.oyun hamurundan ziyade plastilin kullanabilirsin.bir hamur bir dönem dayanıyor.hem hesaplı hem kolay ve temiz

oyun hamuru için kaliteli olanlarından alın yıl boyu kullanırsınız cıvımış hamurunuz için yapacak bişey yok.tuz seramiğinde ise dolapta saklanarak bir hafta idare eder.hamuru uzun süre yoğurmak ve suyunu çok az az ilave ederseniz daha kaliteli bi oyun hamuru elde edersiniz.çünkü suyu çok geldimi sonra telafisi yok en fazla o gün için idare eder.

oyun hamurunda en ii marka play dough dört renk10ytl ye satılıyo ama çok kaliteli hiç kurumuyo

Bunlarda bazen cıvık cıvık oluyor bozuluyor bende çaresini bulamadım ziyan oluyor.

en iyisi oyunu hamurunu kullanacağın zaman evde yapmak ama ben hazır kullanıyorum hiç böyle bir sorunum olmadı

Arkadaşlar,merhaba.Biz okulumuza uzun ömürlü, kaliteli,toptan oyun hamuru almak istiyoruz.Kullandığınız önrebileceğiniz marka var mı?ya da sipariş verebileceğimiz bi internet adresi?Yardımlarınızı bekliyoruz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri