Oyun etkinliği arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
çok teşekkür ederimmmmmm :))))

çok teşekkür ederim

Merhaba,öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam mazur görün lütfen.yarın 4 kişilik bir oyun canlandırmam gerekiyor.oyun hayali olucak ama sizce ne yapabilirim sitede aradımda bulamadım.yada ben anlamadım.lise3 ögrencisiyim lütfen yardım edermisiniz şu oyun konusunda acil cvp larınızı bekliyorum.

Arkadaşlar 3 yaş grubu için, koşma ağırlıklı bir oyun bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.Daha siteyi çok gezme imkanım olmadı ama hafta sonu inceleme imkanım olabilecek.
Şimdiden teşekkürler.

''don-ateş''
bu oyunda bir ebe seçilir ve bu ebe bütün çocukları kovalamaya başlar kaçan çocuklar ebe onları ebeleyeceği sırada don der ve don diyen çocuk olduğu yerde durur ve kıpırdamaz.Kaçmakta olan çocuklar don olan arkadaşına dokunur ve ateş der don olan çocuk tekrar kaçmaya başlar eğer çocuklardan biri don demeden ebelenirse ebe o olur bu sefer yeni ebe kovalamaya başlar oyun bu şekilde devam eder...(bunu soğuk-sıcak şeklindede oynatabilirsiniz hem sıcak-soğuk kavramını vermiş olursunuz).
kolay gelsin eğlenceli bir oyun :0)...

Arkadaşlar çadırda kim var diye bir oyun var adı var ama kendi yok bilen varsa nasıl oynandığını yazabilirmi teşekkürler..

Çadırda Kim Var?

Bir çocuk sınıftan dışarıya çıkarılır. Sınıfın bir köşesine battaniye ya da bir örtüyle çadır kurulur. Sınıftan seçilen bir çocuk çadırın içine gizlenir. Dışarıdan gelen çocuk sorular sorarak çadırın içindeki arkadaşını bilmeye çalışır. Oyun yeni bir öğrenci ile devam eder.

çok teşekkür ederim..

arama butonuna basıyorum ama açılmıyo arama yapamıyorum yoğunlıktan olabilirmi acaba bayağadır bu böyle tek tek bakmakt a çok zaman alıyo.şu anda olmuyo.umarım en kısa zamanda sorun benden kaynaklanıyorsa çözerim.teşekkürler.

Rica ederim...başka kızılay oyunları da lazımsa oyun bölümüne ekledim bilginize.

teşekkürler paylaşımlarınız için..

TeŞekkÜrler

yarınki stajım için acil yüz ifadeleri ile ilgili oyunlara ya da ısındırıcı hareketli ve dinlendirici oyun planı bulmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinicem...

ben yüz ifadeleri ile ilgili duygu zarı hazırlamıştım çok güzel ve etkili oluyor.küçük bir kutuya elişi kağıdına çizdiğim yüz ifadelerini yapıştırdım.daha sonra yüz ifadelerini çocuklara beraber yaptım.

temsili oyun ve araclı oyun örnegi olan arkadaslar bana birer tane örnek gönderebilir misinz

temsili oyun ve araclı oyun örnegi olan arkadaslar bana birer tane örnek gönderebilir misiniz

Adanaya özgü yöresel oyun ve oyuncaklara ihtiyacım var akdeniz bölgesi olarak genişletebilirizde yada bulgaristana özgü

bana oyun parkı ile ilgili proje örnekleri koyarmısnız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri