Oyun etkinliği arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
arkadaşlar ayna ile ilgil halka oyunu varmı:?yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim ödev de aynısıydı.Bana da faydası oldu.=)=)teşekkürler

oyun bulamıorum artık hareket halindeki nesneleri durdurmakla ilgili oyun lar neler lütfen yardım edermisiniz

arkadaslar çeşıtlı kartlarla resimli yada geometrik sekillerin oldg kartalar olabilir farkermez bunlarla ilgili farklı oyun etkinlikleri arıyorum

çok tsk ederim
,

ileri geri kavramıyla ilgili oyun etkinliği arıyorum arkadaşlar

yardım edecek kimse yok mu

slm arkadaşlar ben aof 4. sınıf öğrencisiyim ve staj yapıyorum bu haftaki konum vücudumuz ve ben bu konuyla ilgili müzik ve oyun etkinliği bulmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen . Forumu aradım ama bulamadım:ggggdw:

canım teşekkür ederim ama açamıyorum

teşekkürler gamze ben msj görmemiştim

merhaba arkadaşlar teşekkürler paylasım için bunların haricinde vücudumuz sağlığımız konulu oyun bilen varmı ?

Arkadaşlar Açıköğretim Fakültesinin televizyon programında izlediğim bir oyun vardı. Şimdi o izlediğim videoyu bulamıyorum. Hatırlayan varsa bana hatırlatabilir mi? Hatırladıklarım şöyle idi: Şimdi öğretmen öncelikle 4 ya da beş tane aralıklı çizgiler oluşturuyordu. 1.çizgiden 2 çizgiye ilerlerken ellerini şıklatıyordu. 2. çizgiden 3.çizgiye ilerlerken tek ayak üstü gidiyordu.3. çizgiden 4 çizgiye giderken ayaklarıyla uç uca yürüyordu. Bu oyunun başka aşamaları da vardı nasıldı acaba hatılayan var mı ? Ya da videosu elinde olan varsa göndere bilir mi? Çok acil.....

Kimsenin fikri yok mu?

Hatırladığım kadarıyla çocuk yaptığı hareketle birlikte ses çıkarıyordu, her bir ara için farklı malzemeler diziliyordu mandal, lego gibi.

teşekkür ederim arkadaşlar. hocamız bu oyunu aşama aşama yapıyordu hatırladığım kadarıyla. her aşamada farklı şeyler vardı.a.ö.f sitesinde bulamıyorum bu videoyu sanırım 1.sınıftaki bir dersin videosundaydı yanılıyor muyum? hocamızın ne kadar değerli olduğu belli zaten.

Bir şey değil...
Bende videosu yok ama aşamalarını not etmiştim bulamadım maalesef, bulursam yazarım.

çok teşekkür ederim arkadaşım. çoooookkkk sevinirim.

arkadaşlar bi kukla yarışmasına katılıcaz çocuklarımla birlikte ama konu ve oyun bulamıyorum en az 4 kişi en fazla 6 kişi olucak yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkk

tşk ederim saolun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri