Öss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurten67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
inşallah sonuçlar herkesin gönlünce olur.ben, yarın nasıl olacak bilemiyorum.bu geceden başladı zaten stres.acaba cumaya açıklanacakmı diye.rüyasını bile gördüm.balıkesir tutmuş.yarınki sonuçlarda doğrumu değilmi görücez.üni. kazanayımda neresi olursa olsun farketmez

cihan canım bende gördum ruyamda anadolu uni açık öğretim fak. okul öncesi öğretmenliği yazıyordu allahım hepımiz icin hayırlısı

ben daha rüyamda yerleştiğimi göremedim ben halen tercih yapıp duruyordum rüyamda nedense yerleşemeyecemmi yoksa yaaa:(((

ben daha rüyamda yerleştiğimi göremedim ben halen tercih yapıp duruyordum rüyamda nedense yerleşemeyecemmi yoksa yaaa:(((

:77wu[1]:Allah iyiliğini versin emi.Keşke herşey rüyalarla olup bitse.Az kaldı sabretmek lazım.emin ol hepimizde aynı heyecan ve stres var.Olursa ne ala ,olmazsa pekala demekten başka çaremiz yok sanırım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

ya kızlarr sabır da bı yere kadar off offf offf

ilkaycım tmm işte sabır yarın saat 9:30 a kadar:)) bide sonrasında şöyle bi çiftetelli oynayabilsek ne güzel olur inş. oynarız...

ya bende cok heycanlıyım neasıl sabah etcem bılmıyorum en sonunda beklenen gun geldı ama ben cok korkuyorum ekrana bakamıycam heralde kelpten dırek gdecem neyse yarın ınsallah hepımız sevınc haberlerı verırız

ya arkadaşlar geçmiyor saatler valla yaa yatıp uyuyayım diyorum yok bana bu gece uyku haram...sabah olsunda şu şite sayfası sorunsuz açılsın ve müjdeli haberleri göreyim istiyorum çokmu şey istiyorum...

nilayyyy bende uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar bu kadar bekledim değdi...
müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yerleştim şükürler olsun gerçi ilk tercihim aöf di ama olmadı 2 tercihime yerleşim....inş. tüm yerleşmek isteyenlerde yerleşmişlerdir....

Altu Tebrİk Ederİm Vatana Mİllete Ve Okul Öncesİne Hayirli Olsun:))

sağol ilgincim ya sende bozma moralini inş. senin içinde hayırlısı olur...ek kontenjanlara dene belki olur birazda şans bu işler...

Öyle Yapacagim Ya Ben HİÇ İkİ Yillik YazmamiŞtim Bİrde Kizmet Ya Benİm ArkadaŞ SÖz Den 309 Aldi 2 Yillik Bİle Tutmadi 2 Yilliklarin Puanlari O Kadar YÜksek Mİ

puana bakılmıyor diye biliyorum sadece 2 yıllık barajı geçmek yeterli ama diploma notuna ve yeni mezunlara öncelik hak var tabi bide sınavsız geçiş yapanlardan yer kalırsa:(ama bu sene epey açık kontenjan var diyorlar...inş. yerleşirsiniz cnm...

nilay cnm bana dua ediyorsun deilmii bak küserim sana yoksaaaaaaaa

etmemmi cnm yaa kandil günü bile ettim:) inş. kabul olur...arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş inş. olur...

nılay canım yaaa ınsallah hepımız ıvın hayırlı olacakkkkk

insallah hepiniz için hayırlısı olsun herkes içinde aminnn

Ya ArkadaŞlar Bİr Forum Sİtesİnde Bİrİsİ 310 La Zİhİnsel Engellİlere YerleŞtİm DemİŞ Nasil Oluyor Yaaawwwwww:(((((

aa yok artik :S :S

onda bi yanlişlik wardir arkadaşim yada yerleşen okul birincisi falandır ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri