Öss Yedİn Benİ Yedİnn

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_ilkay_
Ya Bu Nasil Bisi Ya Kazanmiyorum CaliŞmiyorum ÇÖzmyorum Test Felan Ya Ne Bu Çİlee Arkadaslar Yaa Ne Bu Off Offff:36_13_3::36_13_3::36_13_3::36_13_3: Oku Oku Nere Kadarr:36_13_3::36_13_3:

Of Offf Yokmu Kimse Ya Arkadaslarr

Eee her güzelliğin bi çilesi olur. Çalış çalış ama haticeye değil neticeye bakmak lazım. Herkes bir yere gelmek için kendini yıpratıp harap ediyor ama mükafatı güzel oluyor. ;)

ya bcm haklısınz ama bak mesela tuğba sende aöfsin ama istemiyorsun ben bu yıl hiç çalısmadımm vee sınava 2 ay var yokkk böyleee offf offff

kız bcm aöf lı deılmısın sen zihin engeli okumak istıyorum yazmıstın sen bı ara yanlısmı hatırlıyorum

oku bcm aklın varsa işitme yaz ben rehabılıtasyonda calışıyorum asla oyle yerlerde usta öğretıcılık ypma yorgun dustummm yorgunnn kız bcm ben bu sene 2 yıllık yazcam mezunlar azya acaba cıkarma ne dersın sansım vardır umarım ne dersın

bcm olursa sa bı bjk mac bıletı alcam bana sans dıle bu lıse mezunundan öğrt olmaz zihnıyeıtı benı bunaltıyo off offff

demesı bedava dıcem ama oda para ıle bakalım sans daha once olmadıydı

canım benım iyi dileklerin yeter be

oley az kaldı okulların kapanmasına kurtuluyorum:3613411xz:

öff öff ya kazanamassam stressten staj yapamiorum piskolojik olrk kendimi cok sıktım burun kanamalari karin agrilari yedi bitirdi beni:S

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri