Öss de AÖF okul öncesine yerleşen arkadaslar!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
pelin sen açıköğretim değilmisin dersleri dışardan vericez bağlı olduğu yerlerde eskişehire gitmicez ki.ssaassrrre gerçi sen nerde oturuyosun?

ankarda oturuorm, hc ders alma imknm yk mu

peki oklöncsi okuyp derse giren wr mı ?

Evet Eskişehirde örgün okuyanlarla girilebiliyormuş istersen Anadolu Üniversitesini arayıp sor daha kesin bilgi almış olursun arkadaşım.

Evet Eskişehirde örgün okuyanlarla girilebiliyormuş istersen Anadolu Üniversitesini arayıp sor daha kesin bilgi almış olursun arkadaşım.

tmm ararm yrdmcı oldgn icin ck t.edrm :congratulationscut4

ama konu aklnda olrsa sewinrm yani bi yerdn duyarsn we paylsrsn ck mtlu olrm arkdasm =)

Tabikide duyarsam mutlaka paylaşırım arkadaşım ben de bu yıl açıköğretime yerleştim eğer yüzyüze ders alma imkanımız olursa mutlaka paylaşırım :)

Tabikide duyarsam mutlaka paylaşırım arkadaşım ben de bu yıl açıköğretime yerleştim eğer yüzyüze ders alma imkanımız olursa mutlaka paylaşırım :)

tmm sevqicim =) bu yıl yerlsn birini buldqm ıcın mutluum =) ünilerde ders olmasa bile bi kurs sart bnce ya

tmm sevqicim =) bu yıl yerlsn birini buldqm ıcın mutluum =) ünilerde ders olmasa bile bi kurs sart bnce ya

:)) Bence çok büyütmeyelim canım yaa bende de biraz heyecan, endişe var tabi ama ben yinede üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum çünkü 4 yıldır bunun için uğraşıyorum ve ben öss ye hazırlanırken de dershaneye gitmedim kendim çalıştım. Şimdi kazanmışım mutlaka okuyacağım yapabilirim bence hepimiz bunu başarabiliriz :)

:)) Bence çok büyütmeyelim canım yaa bende de biraz heyecan, endişe var tabi ama ben yinede üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum çünkü 4 yıldır bunun için uğraşıyorum ve ben öss ye hazırlanırken de dershaneye gitmedim kendim çalıştım. Şimdi kazanmışım mutlaka okuyacağım yapabilirim bence hepimiz bunu başarabiliriz :)
merhaba sevgicim bende 3 senedir öss ye çalışıyorum dershaneye de gitmedim kendim çalıştım bendede endişe var ama bende üstesinden gelebilecegimi sanıyorum allah yardımcımız olsun

bediş ben konya/cihanbeylide oturuyorum evliyim 6 yaşında bir oglum var eşimin görevi nedeniyle burada bulunuyorum aslen konyalıyım ayrıca istanbuldan bi arkadşım oldugu içinde mutluyum:36_11_12:

merhaba sevgicim bende 3 senedir öss ye çalışıyorum dershaneye de gitmedim kendim çalıştım bendede endişe var ama bende üstesinden gelebilecegimi sanıyorum allah yardımcımız olsun

Merhaba Özlem evet bence gönülden istedikten ve çalıştıktan sonra başarılmayacak hiçbirşey yok herşey insanın kendisinde bitiyor ben de başarabileceğimize inanıyorum

:36_11_6:
hklsn cnm ya snde ck emk harcamıssn karsılıgında ck gzl aldn =) ins hersy ck gzl olck calıscz bi bakmısız bitmis =))

umarım öyle olur canım arkadaşlarım:egg61nb:

:36_11_6:
hklsn cnm ya snde ck emk harcamıssn karsılıgında ck gzl aldn =) ins hersy ck gzl olck calıscz bi bakmısız bitmis =))

Evet bi bakmışız mezunuzz ve atanmışızz :))

iyi geceler arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri