yanlış anlamadıysam kaldı geçiş geçenlerde haberlerde dinlemiştimmeslek lisesi öğrenci okul bittikden sonra öss girmeden 2 yıllığa giriş yapabiliyor mu biz öyle biliyoduk ama şuan kalktığını söylüyorlar bana yardımcı olursanız sevinirim tşklr
ya kaldırılsın zaten şu sınavsız geçiş, biz bütün yıl yırtınıyoruz sınavı kazanacaz diye, ama millet sınava girmeden hoop 2 yıllık meslek yüksek okuluna girmiş bile, tabi bize de açıkta kalıyoruz 300 lü puanlarla, kimse alınmasın kızmasın herkes hakkıyla girsin üniversiteye,biz inekler gibi ders çalışıyorsak herkes çalışıpta girecek üniye.hem puanlarda düştü artık şimdi rahat rahat girilir, ama sınavsız geçiş kalksın sonuna kadar destekliyorum.
Canlar Daha Kalkmadı Kalksada Okuyanları Etkilemeyecek Gelecek Sene Başlayanları Etlkileyecektir.
arkadaşım niye bu jadar bencil oluyorsun kendini düşünüyorsun ki milleti çeemediğinden kalksın diyorsun tabi ama dersleri filan ağır gidiyor orası da yani düz liseler gibi ders görmüyorlar ki sadece meslek dersleri kalkıyor yani benci,l olma[/Q
arkadaşım ben kendimi düşünmüyorum, düşünseydim desteklerdim zaten,haddinizi aşacak sözler kullanmayın kimse kimseye bencil diyemez haddinizi bilin, ben mezun olupta gerçekten çalışan ve sınava giren meslek lisesi mezunu arkadaşlarımı destekliyorum, senin gibi çalışmadan, sınava girmeden üniye giren liselileri değil,ayrıca saçmalıktan kastettiğim 2 yıllıklar değil sınavsız geçiş denilen sistemi söylüyorum ben, yazıları daha iyi okumanı öneririm sana.bir daha bu konu hakkında yazı yamayacam herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda değil, ben fikrimi söylüyorum .
sınavsız geçişte puanlar cok yüksek düşük yerleri tercih ediyorsun ama bi bakıosun ki o tercih ettiğin yer o sene yüksek puanla kapamış bu işler pek belli olmuoslm bende 2006 mezunuyum ve sınavsız geçiş hakkımı kullndm olmadı yerleşemedim puan 70.313 :-( bursa ne oluck böylee
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!