Ördeklerimin Yıl Sonu Gösterisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pretty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 5:29
çok guzel gözüküyorlar ellerinize emeğinize sağlık.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)

gerçekten harika kostümler ve eminim bu kostümlere yaraşır bir gösteri sergilenmiştir hiç şüphesiz... ama malesef benim gibi fakir bir köyde görev yapıyorsanız bazı hevesler kursağınızda kalıyor :( napalım şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Allah sizlerin başarısını eksik etmesin...

gerçekten harika kostümler ve eminim bu kostümlere yaraşır bir gösteri sergilenmiştir hiç şüphesiz... ama malesef benim gibi fakir bir köyde görev yapıyorsanız bazı hevesler kursağınızda kalıyor :( napalım şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Allah sizlerin başarısını eksik etmesin...

Eminim ki çok güzel gösteriler sergiliyorsunuzdur.
Yer önemli değil. Yeter ki isteyin. Kartonlardan bile kostüm yaparak çok harika gösteriler yapacağınıza inanıyorum:):)

harika kostümler baya emek harcanmış

Teşekkürler canım güzel yorumun için:)

hocam emeğinize sağlık eminim çok yoruldunuz ama değmiş .inşallah bizde yıl sonu gösterisine hazırlanıyoruz suman kreş olarak ilk gösterimiz olacak gösterilerinizin video çekimleri varmı varsa verirmisiniz kapadokya seminerinde alabilirim yardımcı olursanız sevinirim. gelecek yıl için fikir verebilir bu video

Tabikide kapadokyaya getiririm alırsınız. Merak etmeyin:):)

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim

tabrikler hocam minikler süper....emeğinize sağlık...

emeğinize sağlık çok hoş görünüyorlar

teşekkür ederim görüşmek üzere

Rica ederim arkadaşlar

öncelikle herkese merhaba bende okul öncesi öğrt yıl sonu gösterilerinizi izlemek istedim ama bulamadım yardımcıolursanız sevinirim tsk......

hocam resımlerı goruntuleyemıyorum acılmıyorlar sadece bu sayfa degıl dıgerlerı de acılmıyor

Teknik bir sorun nedeniyle açılmıyor en yakın sürede düzelecektir takip ediniz lütfen...

tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrr kutlarım arkadaşım harikasınız

Ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim

cok güzel olmus

Beğenmenize sevindim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri