Önlisanslara dur demek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nilgün e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
aslında 4 yıllıkla 2 yıllıklar arasındaki farkı sizlere uzun uzun anlatrdım ama anlatacak potansiyele yada kabullenecek cesarete sahip olduğunuza düşünmüyorum...ve vazgeçtim..sınıfçıların aramıza katılmalarında br problem görmüyorum.,zaten yıllardır aramızda 4 yıllık herhangi br okuldan mezun olupta öğretmenlik yapan okadar çok insan varki..sınıfçılar en azından eğitim bilimleri dersi alan insanlar..2 yıllıklar gibi değiller..

evet evet çok haklısın eğitim bilimleri sayesinde herşeyin üstesinden gelirler
tecrübe meslekteki yıl deneyim falan bunlar boş işler en iyi öğretmen 4 yıllık mezun formasyon alan öğretmenlerdir
bence 2 yıllıklar kapatılsın meslek liseleri kapatılsın aöf açık bırakılsın tüm liselerden giriş yapılsın
10 yıldır çalışıp bu işin içinde olan myo mezunu öğretmenler var
onlar bile 4 yıllıklar kadar iyi değildir nede olsa 2 yıllık çıkışlı
okulöncesi şart diyen fakat bukadar sabit dar görüşlü meslektaşlarımızı kınıyorum
kavun değil bakanlık koklayıp alamıyo

gerçekten çok kaba ve saygısızsın eğitim bilimleri okuduğun her halinden belli oluyo!seni tebrik ediyorum muhteşem öğretmen!eğitim insanı!

ewt ben o farkı bizzat 10 yıldr yaşıyorum,görüyorum cnm ...hangi öğrt. 4 yıllık hangi öğrt. öğrt. okulu mezunu,hangi öğrt. kız meslek çıkışlı aöf mezunu olduğu o kadar çok belli oluyor ki...iki cümleyi yanyana getrmekten aciz...

onalr için konuş o zaman hepsini aynı kefeye koyma!

tabii kimse zan altında bırakmak istemem.....

keşke deniz yıldızı şurda şunlara cvp yazmakta harcadığın enerjiyi öss de harcasaydın..şimdi 4 yıllık br eğitm fakültesi olcaktn bunları düşünmeye de gerek kalmayacaktı..

pedagojik formasyon diye atıp tutan sözde meslektaşlar
kml veya aml mezunu arkadaşlar bilirlerki çocuk gelişimi, çocuk ruh sağlığı, öğretim teknolojileri ve materyal tasarımı
v.b birçok ders adı altında bu dersleri gördük liseden itibaren
sizin pedagojik formasyon dediğiniz olayı biz lisede başladık görmeye
nedense sizler kadar büyütmedik
ilginç doğrusu aramızdaki farkı bununlamı kapatmaya çalışıyosunuz acaba :)
özel eğitim diye tek derste gördüğünüz eğitimi 6 ayrı ders olarak görüp her birinde stajlarla geçtik sınıflarımızı
sizin sınıfınıza gelecek olan kaynaştırma öğrencisine acıyorum doğrusu
siz açın kitabı okuyun bakalım belki bi yararı olur yada ram dan gelecek raporu bekleyin
başka türlü engelini anlayamazsınız sadece formasyon aldığınız için

2 yıllıklarla aranızda büyük uçurum var çok doğru zavallı sizler

keşke egolarınızı bir kenara bırakıp 'inşallah hakkınızı alırsınız arkadaşlar.sizin gibi OKUMAK İSTEYEN,OKUL ÖNCESİ İÇİN DAHA İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTEYEN,öğretmenlerimize ihtiyaç var'diyebilseniz.ama egolarınıza tutsaksınız!üzülüyorum adınıza.keşke sevincimizi ve heyecanımızı paylaşabilseniz!keşke sizler de bizim için birşeyler yapabilseniz!

önce nickimi doğru oku eğitim insanı!deniz yıldızı değil deniz kabuğu!keşke sende enerjini daha insani şeylere ayırsan!ne güzel olurdu!böylece buradan birbirimizin bilgilerinden yararlanır,karşılıklı paylaşımda bulunabilirdin!

Tartısmalarınızda seviyeye dikkat edin arkadaşlar

cnm bak ii niyetimi burdan anla ..yıldız kabuktan daha naif br isim değil mi sence..senin gibi tatlı,genç,güzel,önlisans mezunu br arkadaşıma ben kabukluğu değil yıldılığa layık gördüm...egolar demişsiniz,formasyon demişsiniz vs...canlarım bu ayrımı şu an ben yapmıyorum..bu ayrımı devlet yapıyor..neyse inşallah kadrrolu öğretmenliği sizlerde tadarsınız...

Tartısmalarınızda seviyeye dikkat edin arkadaşlar
bu forumda araştırma yapan ve buraya katılan tüm arkadaşalrımıza tartışmalarımızdan dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kendi adıma hocam.fakat haksızlıktan bahsederken şu yaptıklarına bakın!biz de okumak istiyoruz.biz de hakkımızı arıyoruz.bilgisizlikle,yetersizlikle itham etmelerine gerek yok.

kabukluk ya da yıldızlk değil sorun sevgili hocam.ben fırsatlarımı değerlendirip kabuğumu kırıyorum zaten.BEN BU İŞE GÖNÜL VERDİM HOCAM!EN AZ SİZİN KADAR!TECRÜBELERİNİZDEN VE BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTERDİM BU TARTIŞMALAR YERİNE!MALESEF EN BAŞTA SÖYLEYECEĞİNİZİ EN SONDA SÖYLEDİNİZ!TEŞEKKÜR EDERİM İYİ NİYETİNİZ İÇİN!

haklısın arkadasım ben 4 yıl usta ogretıcılık yaptım hemde sınava calıştım ve gectım yok öle hemen gecıs yap sonra lısans tamamlamak hakkı nerde o kolaylık
:) kesınlıkle katılıyorum
aynen. katılıyorum

keşke egolarınızı bir kenara bırakıp 'inşallah hakkınızı alırsınız arkadaşlar.sizin gibi OKUMAK İSTEYEN,OKUL ÖNCESİ İÇİN DAHA İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTEYEN,öğretmenlerimize ihtiyaç var'diyebilseniz.ama egolarınıza tutsaksınız!üzülüyorum adınıza.keşke sevincimizi ve heyecanımızı paylaşabilseniz!keşke sizler de bizim için birşeyler yapabilseniz!
kimse kimse için bir şey yapmaz herkes hakkıyla çalışarak kazandı.sizlerde çapa gösterin ama kolay yoldan değil..çalışarak.belki ygs belkide dgs ileee.

bende sizlere katılıyorum arkadaşlar öyle sınavsız girip yerleşmek yok ben sabahtan akşama kadar kafa patlatıyorum ygsye girip aöf yi kazanacam diye o zaman bizlerin suçu ne olmaz böyle şey bunu engelleyelim hepberaber elele.

Olmaz böyle birşey olamaz olmamalı

önlisans ztn ara elemn yetştrlmek içindir ve ztn hereks bunu bile bile 2yıllıa geçiş yapr...
yani yardımcı öğrtmnlik içindir...
daınıştay bile bu sne yapılan değişiklie karşı çıkarak ara elemn nası yetştirilcek dierek katsayı olayını durdurdu..
artık buna ne derler bilmiorum...

evet danıştay var

Arkadaşlar siz ne diyorsunuz geçiş hakkımla falan girmedim ben öss ye evet iki yıllık okudum ama kendi emeğimle geceleri çalışarak ve bizim dgs ile tamamlamamız olanaksız gibi birşeybinde bir çok zor.Biz okula gittik baraj 75 siz aöf de braj kac 50 galiba artı okula gitmek yok asıl sizinki bence daha kolay ama ben söyleyeyim ne bizde ne siz de suç var çünkü madem önlisanslılar atanmayacak ne yapılmalı suana kadar önlisans mezunu olanlara hak çıkmalı,ve iki yıllık çocuk gelişimi bölümü kapatılmalı hepsi dört yıl olmalı.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri