Önlisans mezunlarının geçişi olmazsa olmaz!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hewa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:31
arkadaşlar 2yıllıklarla ilgili lisans tamamlama hakkında yeni bilgisi olan var mı?ben dün açık öğretim bürosunu aradım onlarda üstten yazı bekliolarmış öle bişey olursa ağustos ayında tarihler belli olup eylül ayında kayıt yaptırabilirmişiz.zaten sadece bu hak çocuk gelişimi 2yıılık meslek yüksek okullu mezunlarına verilecekmiş.sizin yeni bir bilginiz var mı?zamanımız az kaldı arkadaşlar lütfen bu konuyu daha fazla araştıralım.lisans tamamlama bizim hakkımız.biz okumak ve öğrencilerimize faydalı olmak istiyoruz.lütfen önümüzü açın!!!

Konuyu tekrar aktif ediyorum arkadaşlar herhangi bir tartışma durumunda lütfen bilgilendirin.

peki hocam teşekkürler

burcu mail adresimi mesajla yolladım sana görüşmek üzere

arkadaşlar 1 temmuz günü yök genel kurulu toplanacak belki bizimle ilgili birşeyler konuşabilirler ama konuşmayabilirlerde ihtimallerle yola çıkamayız bu yüzden ısrarla 1 temmuza kadar yök ü aramanızı tavsiye ediyorum

Toplantıdan bır sonuc çıktı mı ?

son durumdan haberdar olan var mı?şuan beklemede sanırım

eylülü bekliyoruz arkadaşlar...

arkadaşlar lisans tamamlama hakkı verilirse atatürk üniversitesi verecekmiş.tanıdık bi akraba var atatürk ünisinde öğretim görevlisi bu yıl öle bi çalışma yapmayı düşünmüşier ama meb onaylamamış bu yıl için artık çok geç dio tanıdık seneye belki:( :( bilgisi olan vat mı arkadaşlar?

bi adım ilerleme yok :S

eylül eylül dediler hani ortada hiç bişey yok bu senede mi olmucak=((

arkadaşlar dgs ye girmediniz mi onda sonuçlar ne alemde ???

arkadaslar ben sanlıurdakı butun arkadaslarma soyledım onlar yazmıslar ama bı cvp yok

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri