Önlisans Mezunlarına Lisans Tamamlama Hakkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mustafadime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
eet arkadaşlar çok üzgünüm bugün ankara meb i arayıp ilgililerle görüştüm onlarda aynı şeyi sölediler bu masal da burda biter:((((

kafa karıştıran hangi önlisanslar arkadaşım 2005 ten beri mezun olan önlisanslarmı?1987 de kadroya girip 2+2 yi tamamlayacak olanlar mı için karar çıkacak esas bunu öğrenmeliyiz anlamadım gitti

yazıyı şmdi gördüm bu hikayede burada biter herkese tekrar geçmiş olsun ne mantık bu ya onlara verip bize vermiyorlar biz niye 2 senelik kalıyoruzda diğer öğretmenlerimize bu şansı veriyorlar :((

bende aynı soruyu sordum onların tek dediği sizler için geçerli deil kadrolular için diyor ama zaten o yıllarda kadroya gecenlere o hakkı çok önce vermişlerdi benm anlamadığım bunu yeni bişşemiş gibi dile getirip bizleri heveslendirmeleri niye baştan bu koşul sölenmedi en azından bu kadar hayal kırıklığına uğramazdık diorum ki nasıl kadroya gectiler sınava girip atanma hakkımz yok bizim diorum kadrolular için dediler hiç birşey anlamadım

şimdi sonuç ne arkadaşlar.. böyle bir saçmalık olabilir miiii??? şu yaşadığım ülkeme bak yhaaa eğitimden başka sıkıntısı yhokk.. anlamıyorum yha anlamıyorum neden insanların önünü kapatıyorlar bı şekilde.. yurt dışında insanlar okusun diye ellerindn geleni yapıyorlar,bizim ülkemizde de okumasınlar diyeye ellerinden geleni yapıyorlar... waayyy arkadaşşş!!! bir tek bizim bölümüzde açıktan tamamlama hakkı diğer bütün bölümlerde var... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..... okul öncesi eğitimi 5 yaşa indirmeye çalışyorlar.. yhaa siz önce öğretmenlerinize eğitim yollarını açık.. ardında isterseniz 3 yaşı zorunlu hale getirin... bu ülkede bu kadar okul öncesi öğretmenine ihtiyaç varkennn neden önlisanlıların eğitimlerini tamamlamalarına fırsat verilmiyor.. bende bir önlisan(çocuk gelişimi) mezunu olarak kınıyorum yapılanları,,kınıyorum....

Yuuhhh yaaa.. Hevesimiz yine kursağımızda mı kaldı şimdi. Biraz geriden takip etmiş oldum mesajları ama bu nasıl bir düzendir yaa. Bu kadar tutarsız başka bir milli eğitim ve eğitim sistemine sahip bir ülke yoktur. :S İnsanları ne güzel soğutuyorlar. Bişey yapacaklar 30 sene geçiyor üzerinden. İş işten geçer bizde hal kalmaz öyle gerçekleşir bu durum :S Dilekçelerimize yazık. O kadar kendimizi yırttık...

AZ önce ankara okulöncesieğitim genel müdürlüğünü aradım,2008 çocuk gelişimi önlisans mezunu olduğumu lisans tamamlama gibi bir şansım varmıdiye sordum,dedikodulardan arınmak tek bir merciden ceavp almak istiyorum dedim,bana cevabı:BU HAFTA BOYUNCA LİSE MEZUNLARINA AÇIKTAN ÖNLİSANS,ÖNLİSANS MEZUNLARINA AÇIKTAN LİSANS hakkı toplantısı yapılıyor,haftaya kesin net bir cevap çıkacak,uzamasının sebebi başvuru lisans tamamlamanın başvuru şartlarının kesinleşmemesi ve fikir ayrılıklarının olması dedi,siz haftaya kadar bekleyin dedi.
BUARADA ÜSTTE GÖRDÜM ÖNLİSANS KADROLU OLSAM NEDEN LİSANS TAMAMLAMA İSTİYİM Kİ ZATEN KADROLU OLMUŞUM PARAM KESİNTİSİZ YATIYOR :)
Arkadaşlar dedikodulara kulak asmayın,moralinizi bozmayın,herşey haftaya belli olacak,sadece takip edin.

:(off ama ya dalga geçiyorlar bunlar bizimle

arkadaşlar evet okullara yazı geldi görünce bende çok sevindim.Hatta bende başvuru yaptım çalıştıgım okuldan ama meb den haber geldi bizmle ilgisi yokmuş sadece kadrolular başvuru yapabilirmiş. bu ne saçmalıksa bekleyelim bakalım daha neler görücez...

Okul Öncesi Öğretmenliği lisans tamamlama programı açılıyor
29 Eylül 2010 12:00

--------------------------------------------------------------------------------

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü 21/09/2010 tarih ve 2881 sayılı “2+2 Lisans Tamamlama” konulu yazıları ile Anadolu Üniversitesinde Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programı açılacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğünün 21/09/2010 tarih ve 2881 sayılı “2+2 Lisans Tamamlama” konulu yazılarında; “Bakanlığımız ile Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanması tasarlanan protokol gereğince; Millî Eğitim Bakanlığı Eğilim Kurumlarında Okul Öncesi Eğitimi ve/veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ön lisans mezunu Okul Öncesi Öğretmenlerinin Lisans düzeyinde öğrenim görmesi kararlaştırılmıştır.

Bu amaçla öğrenim gideri ve Bakanlar Kurulunca belirlenen Cari Hizmet Maliyetleri ile öğrenci Katkı Payı kendilerince ödenmek kaydıyla, 2010–2011 Eğitim-Öğretim yılında adı geçen üniversitede “Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programı” açılacaktır.

Bu kapsamda, yukarıda belirtilen programlardan ilinizdeki Okul Öncesi Eğitim kurumlarında (anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıfları) kadrolu olarak görev yapan Okul Öncesi Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ön lisans mezunu öğretmenlerden bu programa katılmak isteyenlerin Müdürlüğünüzce acilen belirlenerek, bilgilerinin ekteki Excel ortamına uygun olarak doldurulup en geç 30.09.2010 tarihine kadar Genel müdürlüğümüzün ooegm@meb.gov.tr adresine elektronik ortamda gönderilmesini önemle rica ederim. ” Açıklamasında bulunuldu.

Ahmet Kandemir

arkadaşlar bende önlisans mezunuyum okulumuza böyle bir yazi geldi 2 artı 2 lisans tamamlama diye önlisanslar için ama kadroya geçmiş önlisansların emekli olduklarinda maaşlari yüksek olsun diye bir çalişmayymiş bize bi çalişma yapan yok siliğiz resmen
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ne yanii önlisans mezunu olup calısmayanlar basvuru yapamıcak mı nedemek bu

Arkadaşlar bu lisans tamamlama bizleri kapsamıyor. Çok önceden iki yıllık bitirmiş ve kadro alıp halen kadrolu çalışan iki yıllıklar için. Okul öncesi genel müdürlükle görüştüm.Ordan öğrendim. Yök ün kararıymış.

Arkadaşlar bizim için daha henüz bi gelişme yok. Bu tamamlama kadroda olan iki yıllıklar içinmiş. Okul öncesi genel müdürlüğe sordum. Karar yök le ilgiliymiş.

ArkadaŞlar Önlİsans mezunu olup mİllİ eĞİtİm kurumlarinda ÇaliŞanlar olarak bİldİrİlİyor 25 ekİm baŞvurular baŞliyor 26 kasimda bİtİyor bİlgİlerİnİze........

arkadaşlar ben ücretli olarak bir yerde görev yapıyorum bu yazıyı bir memur bana getirdi ama dikkat edin kadrolu diyor biz değil en son 1987 de önlisans çocuk gelişim mezunları kadroya almışlar onları ilgilendirio bizi değil haberiniz olsun

kadrolular için bu :(

bizimle dalga geçiliyor arkadşlar bu nedir ya ülkede bu kadar okul öncesi açık yeri varken dahada kadrolulara açıyorlar yuh yani yuh 87 de girmişler 23 sene sonra böyle bir hak vermişler peh bizede verdiklerini sayarsak 2030 senesinde falan böle bir karar çıkar herhalde pes yani gerçekten bunların hepsi birşeyden anlamıyor burada bu kadar mezun olan insan var o zaman açmasaydınız kardeşim önlisansı biz mi açın dedik açtınızda ne oldu sanki ücretli öğr. olarak bizleri kullanıyorsunuz yazık ya yazık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri