Önlİsans mezunlarina kÖtÜ haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya kılık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@derya kılık
Önlİsans mezununlarina bu haberİ ÜzÜlerek yaziyorum. Mezunİyet tarİhİnİn 5 yili geÇmesİ durumunda aÖf okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİ programi kapilarini kapadi. Mezunİyetİ 5 yili geÇen kİŞİler dgs sinavi İle bu programa yerleŞemİyorlar. BoŞu boŞuna hazirlanip gİrmeyİn. 5 yil dolduranlar Öss den baŞka yol yok. 2005 mezunu :(

şakamı arkdaşım bu nasıl olur ya daha ilk defa bu sene aldılar aöf ye zaten seneye yokmu yani yazık ya bu millet senelerce bunu bekledi ......

bununla ilgili herhangi bi resmi yazımı gördünüz hani bu önemli bir mevzu yanıltıcı olmamak lazım die düşünüyorum.

DGS nin zaten sitesinde falan yazıyodu bu. Yeni bişey değil diye biliyorum. Herkes için geçerli. Herhangi bir meslek yüksekokulundan mezun olduktan sonra 5 sene boyunca dgs ye girme hakkınz oluyo. Sonraki yıllarda giremiyosunuz.

5 yıl sonra dgs ye giremiyosun diye bişey yok arkadaşım sadece aöf almıyor ben 2008 mezunuyum 2011 de kazandım 3. sınıftandan başladım ve çok memnunum biraz dersler zor olsada iii benim tavsiyem zaman geçmeden hazırlanıp girin sınava zaten 2012 de açılacak sonra açılmayacakmış ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri