Öncelikle bölüm sizce gelecek vaadeden bir bölümmü bunu öğrenmek istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blabla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@blabla
Arkadaşlar meraba ben Merve...

Bu yıl össden 346 puan aldım... Sıralamam 19 binlerde... Marmara üniv okul öncesi öğretmenliğini düşünüyorum... Yazarsam muhtemelen gelecek... Yazmadan önce sizlere danışmak istediğim birkaç şey olacak... Yardımcı olursanız beni gerçekten çok mutlu edersiniz...

Öncelikle bölüm sizce gelecek vaadeden bir bölümmü bunu öğrenmek istiyorum... Önü açık mı yani..? Ataması falan nasıl..? Okuduktan sonra rahat edebilecegim bir bölüm mü...? Okuduğunuz 4 yıldan sonra, çektiğiniz onca çileden sonra iş hayatında: ''Değdi yaa..!'' dedirtebilecek bir bölüm mü..? Maaşları falan nasıl oluyor mesela başladıktan sonra...? Umarım anlatabilmişimdir derdimi..?

Onun dışında çok mu zorlayıcı bir bölüm, tabiri caizse anamız aglayacak mı okul sürecinde...?

Bunlardan başka Marmarayla ilgili de birkaç sorum olacak...

Marmara Üniversitesinin, fakültenin ortamından; kampüsten, sosyal olanaklardan bahsedebilir misiniz biraz rica etsem...?
Ne gbi aktiviteler yapılıyor mesela okulda yıl içerisinde, faal öğrenci grupları mevcut mu vs vs...?
Tabii kampüste aynı şekilde... Kampüsten memnun musunuz, öğrencilerin gdebilecekleri kafeteryalar vs mevcut mu, eglenceli hani nasıl desem; hareketli, iç acıcı, cıvıl cıvıl bir ortamı varmı..? Bide malumunuz tabii ulasımı kolay mı?

Son olarakta Üniversitenin siyasi ortamıyla ilgili birkaç sorum olacak... Siyasi olaylar cok fazla mıdır..? Sağ-Sol birbirinden çok kopuk mudur..? Üniversitenin, hocaların başörtülülere karşı tavrı nedir..? Ve en önemlisi kampüste başörtülü dolaşılabiliyor mu..?

Yardımcı olacagınıza eminim, simdiden hersey için tesekkür ederim... (:

Hiç kimse yok mu yani bana cevap verebilecek???

:((((

Baslıgınızı degiştirdim.Konu baslıgı kurallara belirtildiği gibi içeriği yansıtmayan türden olamaz.Yardım! gibi baslıklar açılamaz.
Bu hem uyelerin konu aradıgında mesajınıza ulaşamaması hemde ilgi görmemesine neden olur.O yüzden cevap alamamıssınızdır.

Baslıgınızı degiştirdim.Konu baslıgı kurallara belirtildiği gibi içeriği yansıtmayan türden olamaz.Yardım! gibi baslıklar açılamaz.
Bu hem uyelerin konu aradıgında mesajınıza ulaşamaması hemde ilgi görmemesine neden olur.O yüzden cevap alamamıssınızdır.
Tşk ederim...

arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun diyorum.inş hak ettiğin güzel bi üniversiteyi kazanırsın.ben şuan içn bu bölümün önünün açıklığı konusunda bişey diyemicem çünkü şu kpss biz mahvetti.o yüzden fakültemizdeki bi hocamın bize her ders ısrarla sölediği şeyi söyleyeceğim.
eğer bu bölümde kendinizi geliştiriseniz size peynir ekmek gibi iş var ama kendinizi geliştirmek koşuluyla derdi her ders ısrarla...bende sana bunu söyleyeyim bide son bi söz nolur tercihlerini yaparken önünün açık olup olmamasına bakma bu bölümü severek okuyacak mısın bu iş severek yapacak mısın nolur bunu ilk planda tut..sana tek diyeceğim bu çünkü bu sene olmazsa seneye olmazsa bi daha ki seneye bu bölümün önü muhakkak açılacak ama açıldığında sen bu iş severek yapacak mısın bunun cvbını ver.cvbın evetse hiç düşünme .önü açık olan bi bölümü okuyup o işi sevmeyerek yapmaktansa severek yapacağın bi bölümü oku...benim nacizane fikrim bu....

Sağol... (: Severek yapacagma inanyorm.. (:

arkadşım yazdın mı ve bu bölümü kazandın mı mrek ettim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri