OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
günaydın arkadaslar :))ya bugun yıne rüyamda gördüm acıklanmıştı :)) ve ben yine kazandım hatta 21 le gelmişti :)) urfaydı cok ilginçti:)) hayırlısı olsun inşaallahu rahman...

günaydın arkadaslar :))ya bugun yıne rüyamda gördüm acıklanmıştı :)) ve ben yine kazandım hatta 21 le gelmişti :)) urfaydı cok ilginçti:)) hayırlısı olsun inşaallahu rahman...

hocam sizin istediğiniz bir yer varmı yoksa neresi olursa olsun mu diyosunuz. neresi olursa olsun diyosanız inş rüyanızdaki gibi olur.allah gönlünüze ve gönlümüze göre versin inş.
ben kastamonuyu çok istiyorum ama neresi olursa olsun gidicem.

bende tabiki antep olsun istiyorum ama ilk tercihimin gelmes, cok zor 43,49 la.. o nedenle urfa yaptım dierlerinide, tabi 21 de işaretledim... bakalım artık hayırlısı olsun hocam.. ama inşş 21 e kalmadan tercıhlerım arasından gelsin.. dularım herzaman hepimiz için..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.benim de dualarım hepimiz için.sadece bizim bölüm için değil diğer bölümlerdekiler içinde dua ediyorum.sonuçta hepimiz okuyup atanmak için çok emek sarfediyoruz.allah bütün öğretmen arkadaşlarımızın atanmasını nasip etsin.

sizce puanlar kaça kadar düşer.ben 45-40 arası olur diye düşünüyorum.sizler ne dersiniz?

bana 42 43 44 gibi geliyo ama umarım dahada düser:((

bende 45-50 arası kalır sanıyorum.853 kişi çünkü

ama yüksek puanlı az kaldı. diğerleride 10000 atamada gitti. bütünlemeye kalanlar var şimdi.inş iyice düşerde herkes atanır.

Arkadaşlar merak etmeyin düşecektir 40'a.Hani yüksek puanlar nerde?Her ne hikmetse bir anda yok oldular..İnş.40'a kadar düşer,herkes atanır..

aminnnnnnnnnnnn.benim puanım 56,135. inş herkes atanır.40 alanlar dahil.

karmakarışığım....ne olacaksa biran önce olsun lütfennnnnnnnnnnn ama inşallah tercihlerimden biri olsun

inş tercihlerimizden bir yer olur tabiki.ama olmazsa da allah nerde ekmek yazdıysa ben oraya gideceğim eğwer 21 olursa.

askar arkadaşıma katılıyorum nerde yazı yazılmışsa bizde vazgeçmeden orda olmalıyız
rahat yerde herkes yapar önemli olan zoru başarmak herkesin gönlüne göre versin rabbimmmm..........

ben ço kötüyüm ya=(

Artık söz bitti.Şimdi bekleyeceğiz ve bol dua edeceğiz.Atanmayı değil hakkımızda hayırlı olan ne ise onu rabbimizden dileyelim.Hayırlısı ise Allah C.C atanmayı nasip etsin cümleye.Herşey kısmet,bakılım kısmette ne var.Ne eylerse mevla eyler.O da ne eylerse güzel eyler...

serkanalpertosun hocam sonunda istediğiniz yerlere 2. bölge istiyodunuz galiba bulup tercih yaptınız mı?karrasız kalıyodunuz sürekli?

ya cok ıstıyorum olsun ama bence sanki 43 44 gibi kapanacak :(( benımde 43,49 ne bıleyım yaa :((((((((((( olmayacak diye cok korkuyorum :(( sanki sınırda kalıcam gıbı 44 de kapanacak gibi görünüyor:(( ama inş.... 40 kadar ıner hatta subattatda atama yaparlarda daha düşük puanlı arkadaslarımızda gider..
asüdeyim arkadaşım benim puanda43,915 bende 44 te kalcak gibi tahmin ediyorumm inşallah içime doğmamışştırr

bak bide beni düşün 36 haftalık hanileyim bukadar kafa takmaa arkadaşımm .aslında ben senden daha zor durumdayım annem rahatsız özel okulda halen çalışmaktayım ve hepsine göğüs germeye çalışıyorum.üstelik son 2 yılda aldığım en kötü puan bukadar şans yüksekken ben atanmaya bekliyorumm nediyimm herşeyinn hayırrlısıı olsun kısmetimizde ne varsa onu görücez

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri