OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
inşallah inaer arkadaşlar ya bende o kadar kötüyüm ki hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden elim ayağıma karışıyor inşallah 40 a inerde bekleyen herkes atanır. yıllarca üç kuruşa usta öğreticilik yaptık inşallah artık hakkımızı alırız diyorum
inşallah iner arkadaşım aynı ısı yapıpta ucretın üçte birini almak cok dokunuyo ınsana .

şubat ataması yok deniyor ama inşallah olurda atanmamış hiç bir okul öncesi öğretmeni kalmaz inşallah ve puanlarda inşallah 40 'a kadar düşer

subat ataması yok dıyolar dedıgın gıbı ama yınede bellı olmas hergun yenı bısey cıkıyo sımdı atama olacagıda bellı degıldı

arkadaslar dun gece uyumaya calsırken sureklı kafamda 40 inermi acaba dusuncesi....ve kendımce hesap yaptım sızce mantıklımı....her puan dılımınde 25 kişi olsa mesela 70 de 25 kişi 69 da 25 kişi 68 de 25 kişi ....40 da 25 kişi hesaplayınca 750 edıyor ....sızce bu bu sekılde dusunulebılırmı ..:.((( artık hesap yapmaktan kafayı sıyırdım valla ....yani 70 ile 40 puan dılımınde 750 kişi oluyor bu sekılde dusununce....

LÜTFEN BİRSEY SÖYLEYİN BU DUSUNCEME ...

subat ataması yok dıyolar dedıgın gıbı ama yınede bellı olmas hergun yenı bısey cıkıyo sımdı atama olacagıda bellı degıldı
umarım olur.doğru söylüyorsun kasımı beklerken birden kadrolu aldılar aralıkta ve sözleşmeli için kesinlik yoktu.adayların mücadelesi sonucunda baskılar sonuç verdi.örgütlü hareket şart şubat atamasının olması için.

benım tanıdıgım tum arkadaslar tercıhlerını onaylattılar ve carsambayı beklıyolar herkeze hayırlı olsun 30 aralık hepımızın ennnn mutlu en guzel en unutulmayan gunu olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ne olur duyumlarınızı yazarmısınız sızce 40 lara ınıcekmı :((((((((
arkadaşım inşallah dileğiniz olur.Bana kalırsa 5 yıldır ustaöğretici olarak yok paralara dünyanın yolunu küçücük bebeğimi ellere bırakarak gittim geldim,müdürüm her yıl bana kadroya alınacaksınız diyordu,bir ümit bekliyordum.Bomba patladı, bence sadece bu seneye mahsus olmak üzere kpss ye giren herkesi alacaklar.kız meslek lisesi dahil tam 7 sene bu mesleğin tozun değil çamurunu yuttuk kimse bu hakkı alıpta başkasına veremez,kimse bu kadar insanın ahını almak istemez.içgüdülerim hepinizi atayacak diyor,atamalardan sonra burda inşallah sevinçten ağlaşırız.

inş ama ben korkuyorum valla bilmem ne olur yuksek puanlı olupta yazmayanlar var çunkı heryerden umıdımı kestım :(

bu ara herkez onaylatmaya gıttıklerınde oradakı kısılerın hep olumsuz seyler soyledıgını yazıyor yok efendım 40 lar 45 ler bosuna heveslenmesın okadar dusmez dıyolarmıs ONLAR HALT ETMIS SAKIN UZULMEYIN INSALLAH HEPIMIZ CARSAMBA GUNU COK MUTLU OLACAGIZ ALAH NASIP ETTIMI GERISI HIKAYE SIMDIDEN SAKIN MORALINIZI BOZMAYIN KIMSENIN BOZMASINADA IZIN VERMEYIN .....

trakyayı tercıh eden arkadas varmııı

zaman geçtikce siiniirller geriliyr millet birbirine düşmeya başladı
arkadaşlar öyle veya böyle herkes sonuçta bir tercih yaptı bundan sonrası için artık hayırlısı
o puanlarını şişirip insanları şaşırtan da var ise eğer ( sözüm öylesi insana) karnı kadar ola,

Arkadaşlar sizin heycanınızı çok iyi anlıyorum.Bende ekim atamasında aynı huzursuzluğu yaşamıştım.Atandım ama o duyguyu herkes yaşasın isterim hepinize iyi şanslar diliyorum.Allah yardımcınız olsun.

arkadaslar dun gece uyumaya calsırken sureklı kafamda 40 inermi acaba dusuncesi....ve kendımce hesap yaptım sızce mantıklımı....her puan dılımınde 25 kişi olsa mesela 70 de 25 kişi 69 da 25 kişi 68 de 25 kişi ....40 da 25 kişi hesaplayınca 750 edıyor ....sızce bu bu sekılde dusunulebılırmı ..:.((( artık hesap yapmaktan kafayı sıyırdım valla ....yani 70 ile 40 puan dılımınde 750 kişi oluyor bu sekılde dusununce....

LÜTFEN BİRSEY SÖYLEYİN BU DUSUNCEME ...

arkadaşım artık düşünme herşey olacağına varır düşüncen çok mantıklı ama bazı bölümlerde yığılma varmış özellikle 44 lerde diyorlar ama benim baştan beri söylediğim bişey var 40 a iner meb hesaplamıştır bu kadar akılsızlarmı ki tabanı düşürsünler 45 derlerdi mesala yada 10000 atamadaki gibi herkez başvurabilirdi bak o hesaplanamadı sadece yaş koydular sence bu mantıklı değilmi?

MERHABA ARKADAŞLAR BEN SALI GÜNÜ ONAYLATTIM BAŞVURUMU.PUANIM 65.109.BÜT MADURUYUM.İSTANBUL AVRUPA YAKASI KAĞITHANE,
ŞİŞLİ,
BEYOĞLU.
EYÜP(TURGUT ÖZAL,FERİDUN TÜMER,OTİSTİK ÇOCUKLAR )
,ESENLERDEN (AKSOY VE KAZIMKARABEKİR)
BAYRAMPAŞA(BAYRAMPAŞA VE FETİHTEPE)
ESENYURT(EMİNE SEVİYE,KIRAÇ NÜZHET),SARİYER,
GAZİOSMANPAŞA(ARMAN POLAT,GAZİOSMANPAŞA)
SULTANGAZİ,
GÜNGÖREN( 2 OKULU BİRDEN)
SULTANBEYLİ(ATATÜRK)
yazdım ben okmeydanında oturuyorum inş yakın bir yer olur.Herkese hayırlı olsun allah hayırlı kapılar açsın hepimize...​

arkadaşlar milli eğitim onaylarken diploma aslı fotokopisi ve kimlik fotokopisiylegidiyoruz dimi???? farklı bir şey istiyorlar mı????sabıka kaydı ile ilgili falan....çıktı almak gerekiyo mu ????

diploma fotokopisi bir de kimligin olsun.sabıka kaydıyla ilgili bişey yok hocam.istersen yanında bir de resmin olsun.çıktı alıyorsun.istersen o naylattıktan sonra tercih sayfana gir ve bak onaylandı yazıyor mu diye.hayırlı olması dilegiyle....

sağolun hocam allah razı olsun....hepimiz için hayırlı olsun inşallah......

arkadaslar bence 43 e falan ınecek ama 40 a inmez sanıyrm tabı bellıde olmaz.ama 60 ve 50 arasında cok kısı var.tercıhlerımı yaptım 21 işaretşedım bakalım ne olacak.puanım 42 küsür ama ben umutlanmıyrm :S

ya bu puanı 67,63 vs olanlar neden eylülde atanamadılar onu merak ediorum??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri