hanı memeurlar nete falan gırıp gundemdekı haberlerı takıp edıyosunya buda onun gıbı bısey bazı haberlerı abbas guclunun sıtesınden ogrenıyoruz paylasıyoruz sende abbas guclu yaz gogleye mesela bugunkı yazısını oku aradıgın bazı cvp ları orda bulabılırsın cogu kısı ona guvenıp soru soruyo merakını gıderıyo adam bı soru yanıtlayınca verdıgı cvpları meb kurmaylarından ogrenıp bıze acıkladıgını soyluyo tabı ne kadar dogru ne kadar yanlıs orasını allah bılır... ben genelde onun sıtesınden takıp edıyorum atamaları vs...umarım yardımcı olabılmısımdır:congratulationscut4sarı papatya arkadaşım.. bu abbasın sitesi dediğiniz nedir? ben anlayamadım... birde şubatta tekrar sözleşmeli alımımı olacak arkadaşlar? hani yapmıcakları artık? kadrolu olcaktı ve puanlar düşecekti?
arkadaşlar okuyupta geçmeyin cevap yazın bir zahmet, subat ataması tamamsa mart ataması nerden çıktı...böyle bir şeyin aslı nedir, her sene yapılıyomuydu hem şubatta hem martta olursa 2008 de puan alan arkadaşların puanı geçerli olacakmı... hem şubatta hemde martta alınırsa tabiii harika olur....önce size sonra kendime dua ediyorum Allahım dualarımı kabul et...atanalım...aminn
Geçen sene şubat atamasında boş kalan kadrolara tekrar ek alım yapılmış martta.Ama bu sene olur mu belli değil.'008 puanı da bu seneki sınava kadar geçerli diye biliyorum...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!