Okuyanlar Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
benim 3. yılım..hemen bitmesini istiyorm artık..ne bu yaaa..bütün hocalar çok yükleniyo bize bu yıl.

Anıl en zoru zaten 3. sınıf . 4.sınıfta rahatlarsın alttan dersin yok ise.Ayrıca ben sizin sınıftan ders almıstım müzik :D

aa gerçekten mi_? aslında ismini hatırlıyorum gibi ama tam çıkaramadım..gerçi ben fazla kimseyi de tanımıyorum insanları tanımak için bir girişimde bulunmam fazla..kendini alanında baya bi geliştirmişsn görünüşe bakılırsa..inşallah yolun açık olur..kib..byy(aslında 4 sınıf ile ilgili sormak istedğim şeyler var..mesela hangi dersler var ve daha çok hangi yönde çalışmalar yapıyosunuz.._?)

Anıl o genel bir soru oldugu için farklı bir konu altında yazarsan orada cevaplasam daha iyi olur.
Sen deniz hocadan ders aldın dimi müzik dersini ?Ayrıca 1 . öğretim mi 2 mi ?

evet deniz hocadan ders aldım..çok severim deniz hocayı..ben birinci öğretimdeyim..

Salih muammer esra hacer vardı sanırım sizin sınıfta.Evet Deniz hoca çok iyiydi.

haklısınız ama bizim eğitim fakültesi de çoğu yerde unutuluyo.yani anakampüste olan konferanslardan konserlerden kısaca etkinliklerden duyurulardan tamamen yoksun bi şekilde hendekte okuyoruz .sks den gelen insanlar kendileri geçen gün resmen dediler hendek bu gibi programlarda yer almıyor.yada unutuluyor ayrı yerde olduğu için dediller.

geçer geçer

anılcım sabret mükafatını göreceksin bak...

lüüüüüüütfenn sağlık hizmetleri meslek yüksekokulunda çocuk gelişimi bölümünde okuyorum..Bize destek çıkın ara sıra ziyaretimize gelin biz ayni ilerde meslektaş olacaz yardim edin çok uzak kaldiniz gelin arasi şuuu materyal konusunda bizi çok sıkıyolar imdaaaaaat kurtarın hocaların insafı yok mu???

merhaba arkadaşlar bende 3. dınıf öğrencisiyim.

bende hendeğe bu sene geldim intibak sınıfındayım yaa 1 senemi yiyorlar resmen ne güzel 3.sınıf olacaktım bu sene:(

slm bende 1.sınıftayım,2. öğretimim

bende sakarya üniverisitesi iktisat bölümü ögrencisiyim.. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim bu siteye.. 2006 girişliyim..

bende sağlık hizmetleri yüksek okulunda okuyorum 1.sınıfım offff turan hocaaaaa yaaaa çok seviyorum ama hep bekletiyo bizi:)adım büşraaa bo okulu iii bir dereceyle bitirmek istiyorummm.

bende eğitim fakültesi o.ö.ö 2. sınıf öğrencisiyim daha önümde 2 sene var ama olsunn okulda güzel:D

Ben bu sene gelicem Sakarya'ya inşallah..O.Ö.Ö 2.öretim olucam..iyi arkadaşlarım olucağını ümit ediyorum:)

esra bizden hocalar giriyor muydu ?Nurgül hoca suzan hoca filan.Ben de sizin okula çok geldim.Belki Turan hocanın yaınıda görmüş olabilirsin.

ben de 2.sınıf okul önceciyim bu sene :) nurgül hoca erken çocukluk ve yaratıcılık derslerimize giriyo suzan hoca da oyun dersine :) sare hoca beslenme ve aile katılımına geliyo..hatta geçen haftalarda bu siteden konu açıldı senden bahsetti bizim öğrencimiz falan diye :):):)

kırıkkale unıv.çoc gelişimi 1.sınıf ogrencısıyım..herkese slm arkadaşlar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri