Okulumuzdan bir bina anaokulu olarak ayrıldı. öğretmen durumu ne olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cadicikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cadicikk
çalıştığım ilköğretim kurumundan bir bina anaokulu olarak ayrıldı... ilköğretime bağlı anaokulu öğretmeni sayısı 14.. kadrolu öğretmen sayısı 3.. ilköğretimde kalacak öğretmen sayısı 6... göreve başlama tarihine göre bölünecek okullara demişler ama stajer öğretmenin okulu değiştirilebilir mi? ayrıca diğerleri sözleşmeli.. sözleşmelinin olduğu yere kadrolu öğretmen atandığında sözleşmeli başka yere görevlendirilmez mi? sözleşme metinleri böyle değil mi?

Öncelİkle sÖzleŞmelİlerİ ÇaliŞtirmak zorunda dir sÖzleŞmelİ boŞta kalamaz ama eĞerkİ İhtİyaÇ varsa stajer olmaniz gÖrevlendİrİlmenİz İÇİn engel deĞİl kadornuz İlkÖĞretİme baĞli olur ama gÖrevlendİrmenİz yenİ okulda olabİlİr yanİ mİllİ eĞİtİm İstedİkten sonra herŞeyİn bİr kilifi var arkadaŞim

evet:) herşeyin kılıfı varmış... emeklilik hizmet süresine göre yapıldı okul belirlemesi.. yüksek olan altı kişi ilköğretimde, diğerleri anaokulda kaldı.. görevlendirme yapılmadı.. sözleşmeliler yeni sözleşme imzaladı benim de kadrom anaokuluna alındı... tayin süreme etki etmeyecekmiş benim için önemli olan buydu... sıradışı tayin oldum çünkü,; ihtiyaç fazlası öğretmenler grubundan... hayırlısı olsun... şu an için halimden memnunum:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri