OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kampanya gerçekten çok güzel olur sadece kendi okulum için değil ihtiyacı olan herkese yardım etmeye ben de varım.birlikten kuvvet doğar okul öncesi eğitim için bu güzel başlangıç olabilir

Bu kampanyaya ben de varım.anasınıflarına ilköğretim kadar önem verilmiyor bazı okullarda.Bu paranın az da olsa bir katkısı olur.

Arkadaşlar yollanacak kitap boya v.s. ne olursa olsun tek elden mi toplansın yoksa direk yollayalım mı?Ayrıca www.okuloncesi.org dan da bir kaç gün içinde duyuru yapacağım.Fikirlerinizi bekliyorum.

Selçuk bey,arkadaşlarla birlikte yardım için 2 koli hazırladık.Bunları nereye ve nasıl yolluycaz.en yakın zamanda cevap yazarsanız sevinirim.

asuman' Alıntı:
Selçuk bey,arkadaşlarla birlikte yardım için 2 koli hazırladık.Bunları nereye ve nasıl yolluycaz.en yakın zamanda cevap yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
Ben diyorum ki tek elde toplansın oradan mı gitsin yoksa herkes kendisimi yollasın ?

sizce ne yapalım

Bence daha düzenli olması için tek elden gitsin derim ama yinede siz bilirsiniz.

tek elde toplanması iyi olur bence.ihtiyacı olanlara eşit bir şekilde dağıtım yapılabilir ve herkesin gönlü alınmış olur.

evet olur
tam olarak adres ne zaman belli olur.ona göre hazırlıycam.akşam herkes nette iken ayarlarız

Evet para toplanırsa direk okulun hesabına gitsin.Malzeme toplanırken ise tek elde olsun bence

peki nereye yollamamız gerekiyor

Bana yollayın bende toplansın.Selçuk Aydın BÜLBÜL YURT İÇİ KARGO HENDEK ŞUBESİ  HENDEK/SAKARYA
Not:Yolladıgınızda özel mesaj atarsanız iyi olur yoksa kargo geldiğinden haberim olmaz ve kargo geri döner.Lütfen ödemeli yollamayınız :)

Birde arkadaşlar bende giysiler var.İlköğretim e belki olabilir.Eski yırtık filan değil .Baya bi elbise var .Bunuda bir ilköğretime yollamak isterim.

ben elbiselere de talip olabilim.acındırmak istemem ama karda çorapsız montsuz dolaşan öğrencilerimiz var.fazla istekte bulunmuyorumdur umarım

esraunal' Alıntı:
ben elbiselere de talip olabilim.acındırmak istemem ama karda çorapsız montsuz dolaşan öğrencilerimiz var.fazla istekte bulunmuyorumdur umarım
Tabiiki siz isteyeceksiniz biz elimizden gelei yapacağız.Lütfen çekinmeyin...

çok teşekkür ederim.çekinmek değil aslında başka arkadaşlar da yararlansın diye düşünüyorum.hep bana hep bana demek istemiyorum

şu an 2 okul basvurdu napalım basvuranları değerlendiriyoruz :)

bu kampanya daha çok şey yapabileceğimi gösterdi bana.araştırmak uğraşmak gerekiyormuş.size teşekkür ederim beni yapabileceklerim konusunda cesaretlendirdi bu kampanya

burada yapacağımız küçük yardımlar umulmadık bir noktaya gelmeli. Bunun için arkadaşlarımızı bu konuda yönlendirelim.Eminim herkes bu kampanyaya katılacaktır.

selcukaydin' Alıntı:
Bana yollayın bende toplansın.Selçuk Aydın BÜLBÜL YURT İÇİ KARGO HENDEK ŞUBESİ  HENDEK/SAKARYA
Not:Yolladıgınızda özel mesaj atarsanız iyi olur yoksa kargo geldiğinden haberim olmaz ve kargo geri döner.Lütfen ödemeli yollamayınız :)

Birde arkadaşlar bende giysiler var.İlköğretim e belki olabilir.Eski yırtık filan değil .Baya bi elbise var .Bunuda bir ilköğretime yollamak isterim.

Arkadaşlar 15 hazirana kadar yollamak istediklerinizi bekliyorum

Slm ilk önce size çok tşk ediyorum yolunuz açık olsun
Ne zamandır siteye giremedim işlerim çok yoğundu gönderdiğiniz msj da gördüm ve çok sevindim

Okulumuz bir köy okulu ve benim ilk senem ve elimden geldiği kadarıyla düzeltmeler yaptım.Sadece sınıfımda halıların değişmesi gerekli uzun zamandır değiştirilmemiş.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birde okulum adına sizden rica etsem kütüphanemize kitapve sınıf dolabına ihtiyacımız var bunlari bize temin edebilirseniz bizi çok mutlu edersiniz Allah yolunuzu açık etsin

Boğazköy İlk Öğretim Okulu

İstiklal Mh.Atatürk cd.No:19 Belediye yanı
Arnavutköy G.O.P./İST Tel: 0212 684 10 52

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri