Okulöncesi yöntem ve teknikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyzasude
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@beyzasude
arkadaşlar bana okulöncesi yöntem ve teknikleri ile ilgili pazertesiye döküman lazım seminer çalışması yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

arkadaşlar yardım eden yok mu? siteden ilk defa yardım istedim lütfen

konu olarak hangi konudan istiyorsunuz.yazarsanız yardımcı oluruz

seminer konum anasınıfı proğramının incelenmesi , eğitim yöntem ve tekniklerinin incelenmesi diye arkadaşım

ne kadar yardımcı olabilrim bilmiyorum ama bişeyler söylim.ben bu sene anasınıfında yaptım stajımı.bnm olduğum anasınıfı ikili eğitimdi.sabahçı öğleciydik.günde bir plan yapıyoduk sabah da öğlen de uyguluyoduk.eğitim anaokullarına göre tabiki daha üst düzeyde.bütün etkinlikler yapılıyor.anadiline katılım çok oluyordu.genelde göze hitap eden etkinlikler kulanıyorduk.daha çok slyt tepegöz gibi şeyler kullanıyoduk kuklaları çok kullanıyoduk.zatn çocuklar daha etkin oluyodu bu faliyetlerde.drama,doğaçlama bunlara çok yer veriyorduk çocukların katılımı çok oluyordu ve çok seviyorları istekle katılıyorlardı.deneye de çok ağırlık veriyorduk.okuma yazma faliyetlerini de daha çok ktaplarımızdan yapıyorduk.bütün kavramları veriyorduk.anasınıfı anaokulunda çlk daha farklı çünkü yaşları ilerlediği için bi çok şeyi kendileri yapabiliyorlar ve zatn kendileri yapmak istiyolrlar.ne kadar yardımcı oalbildim bilemiyorum ama ben bişldiklerimi anlattım tam olarak nasıl yapmam gerektiğin bilseydim belki daa deyatlı bilgi verbilirdim.umarım işine yarar...

kimse cevap yazmıyacak mı? kesin burdan konumu bulurum diyordum

hani arkadaşlar etkinlikleri uygularken gözlem,deney, drama,vs...,yöntemleri kullanıyoruz ya bunların açıklamasıyla istiyorum eğitim kitaplarında ki gibi 3 ,4 sayfalık örneğin bilimsel yönüyle

yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri