Okulöncesi öğretmenliği bölümü sorumluluk üniteleri(kredili sisteme göre)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeynep KIYCAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 10:01
sayın serdilan,her konuda teker teker cvplamama rağmen sınavın aralıkta olduğunu hala sormakta ısrar ediyorsunuz. ayrıca nerdeyse 5 aydır okul öncesinin kredili sisteme geçildiğini,sınavların aralıkta olduğunu tüm sitelerde bas bas bağırılıyor.

NEslihan haklı :))

Arkadaşlar anadolu.edu.tr den kılavuza bir daha bakar mısınız ? bahar dönemi derslerinde değişiklik olmuş sanırım yoksa ben mi yanlış görüyorum .

Zeynep öğretmenim bahar dönemi derslerinin olduğu kılavuz hangisi ben bulamadım.

2011-12 Öğretim Yılı Dönemlik-Kredili-Merkezi Açıköğretim Programları Program Kılavuzu
62. sayfamı neydi canım . .

1. sınıflarda değişen ders yok sanırım hocam sizde hangileri değişmiş?

​çocukları tanıma teknikleri diye bir ders var 2. dönemde onu gördün mü ?

evet şimdi gördüm daha önce 4.sınıf dersiymiş bide eğitim psikolojisi dersini çıkarmışlar

eğitim psikolojiside 6. dönemde .. aöf yine yapmış bir şeyler .

çocukları tanıma teknikleri diye bir dersimiz yoktu bizim 1. sınıfta psikolojide yoktu bakalım nasıl olacak .
alttan 2 dersimiz oldu hadi hayırlısı .

psikoloji dersini ne zaman vereceksiniz ?

güz dönemi dersi olduğu için bir sonraki güz döneminde alabiliriz sanıyorum . ama kesin bir bilgim yok .

merhaba ben okul oncesı 3 sınıfım dgsyle geldım 4 sınıfta almanca ıngılızce fransızca dersler gorunuyor bız saana kadar hıc gormedık sımdıkı 4.sınıflar muafmıs ya o dersten bızde 4.sınıfta oderslerı gormedıgımız halde muaf olacakmıyız luften cvp

merhaba ben okul oncesı 3 sınıfım dgsyle geldım 4 sınıfta almanca ıngılızce fransızca dersler gorunuyor bız saana kadar hıc gormedık sımdıkı 4.sınıflar muafmıs ya o dersten bızde 4.sınıfta oderslerı gormedıgımız halde muaf olacakmıyız luften cvp

açıköğretimliler 1.sınıfta görüp verdikleri için muaflar o dersten fakat dgsyle geçiş yapanlar hakkında bilgim yok,öğrenirsem haber mutlaka veririm.

ellerinize sağlık:D

sınav sonuçlarıma baktığım siteyi bulamıyorum, nereden bakabiliriz okul öncesi okuyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri