OkulÖncesi ogretmenleri zihinsel eng.Ögret.basvurabiliyormu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan valeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:24
arkadaşalar ya pardon sormuş olmak için soruyorum bende erzurumdan aldığım bakanlık kursu sertifikası var ben başvuru yapabiliyormuyum

Hocam ben özel eğitimde müdürelik yapıyorum. Gazi ünv. sertifika programına katılmadıysan sakın müracat yapma çünkü yanlış beyanda bulunmuş olursun. Milli Eğitimin açmış olduğu sertifika programı 160 saatliktir ve saadece özel eğitim merkezlerinde çalışmayı sağlar. Ayrıca bu programa sınıf öğretmenleri başvurabilir ve onlarda bu sertifikayla devlete atanamazlar. Şuan Yalavo, Ankara Erzurum vs. illerinde düzenlenecek bana maili geldi bu programlardanda yararlanamazsınız Sınıf öğretmenleri müracat ediyor. Zaten sizlerin özel eğitimde çalışma hakkınız var ihtiyacınızda yok bu sertifikaya. Gazi dışında alınan sertifikaların devlette geçerliliği asla yoktur. Kimse kafasını bu konuda meşgul etmesin siz kendi bölümünüzle devlete atanabilme yollarına bakın. Saygılarımla.

mirage8006 hocam öncelikle verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ediyorum.Ayrıca bi sorum olcaktı,ben de Özel Eğt.Kurumunda çalışıyorum fakat daha sözleşme aşamasında bile Okul Önc.Öğrt. burun kıvrılıyo.Zihinsel Eng. öğrt. emekli sınıf öğrt.dahi olsa bizden fazla tercih sebebi.Kaldı ki genelde başarı sağlayamadıklarından onların sınıflarını da biz toparlıyoruz. İmza yetkisiyle alakalı deniyo sorunca.Bu imza yetkisi olayını biraz açarmısınız bana. Birkaç yıl öncesine kadar bizim sahip olduğumuz bu yetki artık yok.Bi çözümü varmı,tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

Hocam ben özel eğitimde müdürelik yapıyorum. Gazi ünv. sertifika programına katılmadıysan sakın müracat yapma çünkü yanlış beyanda bulunmuş olursun. Milli Eğitimin açmış olduğu sertifika programı 160 saatliktir ve saadece özel eğitim merkezlerinde çalışmayı sağlar. Ayrıca bu programa sınıf öğretmenleri başvurabilir ve onlarda bu sertifikayla devlete atanamazlar. Şuan Yalavo, Ankara Erzurum vs. illerinde düzenlenecek bana maili geldi bu programlardanda yararlanamazsınız Sınıf öğretmenleri müracat ediyor. Zaten sizlerin özel eğitimde çalışma hakkınız var ihtiyacınızda yok bu sertifikaya. Gazi dışında alınan sertifikaların devlette geçerliliği asla yoktur. Kimse kafasını bu konuda meşgul etmesin siz kendi bölümünüzle devlete atanabilme yollarına bakın. Saygılarımla.
teşekkür ederim hocam saolun

mirage8006 hocam öncelikle verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ediyorum.Ayrıca bi sorum olcaktı,ben de Özel Eğt.Kurumunda çalışıyorum fakat daha sözleşme aşamasında bile Okul Önc.Öğrt. burun kıvrılıyo.Zihinsel Eng. öğrt. emekli sınıf öğrt.dahi olsa bizden fazla tercih sebebi.Kaldı ki genelde başarı sağlayamadıklarından onların sınıflarını da biz toparlıyoruz. İmza yetkisiyle alakalı deniyo sorunca.Bu imza yetkisi olayını biraz açarmısınız bana. Birkaç yıl öncesine kadar bizim sahip olduğumuz bu yetki artık yok.Bi çözümü varmı,tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

hocam imzasını attığımız modülleri azalttılar türkçe matematik modüllerine imza atamıyoruz

Sibel712 Hocam tamam sizde haklısınız ama Zih.Eng.Türkçe ve Matematik öğtemeyecek durumda değiliz ki hiçbirimiz.Kaldı ki 4 yıl okuma-yazma öğrenememiş ama benim bireyselimde olayı çözmüş 2kardeş öğrencim var. Bunu kendimi övmek adına değil bu modüllerin alameti-farika olmadığını bizimde gerekli öğrenime donanıma sahip olduğumuzu hatırlatmaktı.BU BÖLÜMÜ SEÇERKEN VAADEDİLEN HAKKIMI,SAHİP OLACAĞIMI SÖYLEDİKLERİ İMTİYAZLARIMI İSTİYORUM SADECE.

katılıyorum hocam ama yapıcak bişey yok

Farkındamısınız bilmem ama giderek çalışma alanımızı daralttılar.KML kayıt yaptırdığımda bölümümün adı Çocuk Gelişimi ve Eğitimiydi. Üni. zamanı gelince evlendiğim için örgünde okuyamadım ve açıktan Okul Öncesi Öğretmenliği oku nasılsa aynı imkanlar dendi.İyice gidip sorup soruşturdum ve sınıf tekrarı bile yaparak bölümümü bitirdim.Bu arada Çocuk Gelişimini okuyan arkadaşlarım lisede benden gerideyken artık kendilerini prof. ilan etmeye başladılar.Özel Eğt. dalında ilerlemek istedim şimdide bu.Bize resmen sadece anaokullarını bırakıyolar sistematik olarak.Ya devlet kabul ederse devlette yada özelde bana ekmek yok.Ortam bu kadar hareketlenmişken haklarımızın tamamını talep etsek fenamıydı sanki.sadece benim değil seninde ötekinin de ötekinin de... branştaş bütün arkadaşlarımın elini kolunu bağlıyolar.

Farkındamısınız bilmem ama giderek çalışma alanımızı daralttılar.KML kayıt yaptırdığımda bölümümün adı Çocuk Gelişimi ve Eğitimiydi. Üni. zamanı gelince evlendiğim için örgünde okuyamadım ve açıktan Okul Öncesi Öğretmenliği oku nasılsa aynı imkanlar dendi.İyice gidip sorup soruşturdum ve sınıf tekrarı bile yaparak bölümümü bitirdim.Bu arada Çocuk Gelişimini okuyan arkadaşlarım lisede benden gerideyken artık kendilerini prof. ilan etmeye başladılar.Özel Eğt. dalında ilerlemek istedim şimdide bu.Bize resmen sadece anaokullarını bırakıyolar sistematik olarak.Ya devlet kabul ederse devlette yada özelde bana ekmek yok.Ortam bu kadar hareketlenmişken haklarımızın tamamını talep etsek fenamıydı sanki.sadece benim değil seninde ötekinin de ötekinin de... branştaş bütün arkadaşlarımın elini kolunu bağlıyolar.

elbette hocam sonuna kadar katılıyorum ilk özel eğitime başladım her öğrenciye imza atabiliyoduk modül çıktı o olmaz dediler sonra o geçti zorunlu elemanlıktan çıkardılar o da yetmedi devlette zorunlu eğitime geçti o da bi kere aldı sonra da ücretli,le kapatıcak oh be ne ala bilmiyorum hocam ozal anaokulu çok mu iyi sanki 700 liraya çalış ücretli zaten mezun olduğumdan beri başvuruda bulunmadım kesinlekle bulunmamda konfeksiyonda çalışırım ama ücretli çalışmam zaten geriye mecburen özel eğitim kalıyor belki çok yıpratıcı ama en azından yaa bişey yapıyosun gidip onlara 600 liraya çalışacağıma yıpratıcı iş yaparım daha mantığıma uygun adıma konuşuyorum tabi herkes isteyen istediği yerde çalışır

canım yarın rehabılıtasyona basvurdum görüşmeye gıtcem genel olark maaslar nekadar ona gore soylerım bende...

Zihinsel Eng. sertifikan varsa 2.500-3000, bizim gibi hiçbi işe yaramaz bi bakıcıysan(!) 800den başlıyo 1.500 kadar tecrübene bağlı tabi.Bir de stajerliğin kalkmadıysa 1 yıl aynı okulda çalışmak kaydıyla hamallık yapıyon.Özellikle özbakım,işi olan toplantısı bi türlü bitmeyen,yaşı nedeniyle kışın ikide bir hastalanan ve okula gelmeyen sevgili emekli öğrt. yerine de bakıyon. Anlıyacağın ilk sıkışıklıkta ilk başvuru adresi oluyosun. Yine de ücretli öğretmenlikten binlerce defa daha iyi;en azından kendi önünü kapatmıyon,atanma ihtimalini sıfırlamıyosun.

yRIN 2000 DİCEM AŞAGI OLURSADA CALISMICAM ARKADASIM

Sertifikan varsa az dersin o zaman.

arkadaşım 1700 en aşaya çalışma sakın ben çalışıyorum 1700 den başlıyor ama önce teklifi düşük tuttyolar ikna olursan ohhh diyolar ama ısrarcı ol bizede ihtiyaçları var eleman bulmakta sıkıntı yaşıyolar çünkü

arkadaşalar sınıf öğretmeniyim bursada 1600 liraya çalışıyorum okul oncesi olarak 1800 alıyordum istanbulda

yRIN 2000 DİCEM AŞAGI OLURSADA CALISMICAM ARKADASIM

nerde çalışacaksın hocam? ben de eğer sözleşmeli olmazsa rehabilitasyonda çalışıcam yine 1 yıl istanbulda çalıştım stajyerliğim de kalktı 1500 alıyordum. ilan verdim bir sürü yerden aradılar yani bize de çok ihtiyaçları var bi kurum 1750 vermeyi kabul etti ama ben istemedim 2000'den aşağı da istemeyi düşünmüyorum çok zorlarlarsa en fazla 1900 hocam siz de inmeyin sakın. bir de maaşları düzenli veriyorlar mı ona dikkat edin...sevgiler:)

nerde çalışacaksın hocam? ben de eğer sözleşmeli olmazsa rehabilitasyonda çalışıcam yine 1 yıl istanbulda çalıştım stajyerliğim de kalktı 1500 alıyordum. ilan verdim bir sürü yerden aradılar yani bize de çok ihtiyaçları var bi kurum 1750 vermeyi kabul etti ama ben istemedim 2000'den aşağı da istemeyi düşünmüyorum çok zorlarlarsa en fazla 1900 hocam siz de inmeyin sakın. bir de maaşları düzenli veriyorlar mı ona dikkat edin...sevgiler:)

Bende İstanbul dayım iş arıyorum nereye ilan verdin arkadaşım .Yardımcı oursan sevinirim.

slm arkadaşlar.bu konuyu bugün tekrar araştırdım.kesinlikle biz başvuru yapamıyoruz ve açılan sertifika programına katılamıyorum.bilginize..konya il miil eğitimden aldığım bilgiler...sadece kendi bölümüz artık...rehabilitasyonlarıda yavaş yavaş bitireceklermiş bize........kpss tek şans.........İNŞALLAH SİZLERDE BİRGÜN ATANIRSINIZ...:......

ücretli öğretmenlikten iyidir rehabilitasyon bitene kadar reahabilitasyonda olucam herhalde

teacher_26 hocam rehabilitasyon.com ve özeleğitimverehabilitasyon.com adreslerine ilan verirseniz sürekli arıyolar...bu arada hangi yakada çalışmayı düşünüyorsunuz?

Anadolu yakasındayım burda eğer bulursam çalışmak istiyorum, yardımın için saol. Bişey daha sormak istiyorum başladık ve sözleşmeli atanırsak bi sorun olurmu?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri