OKULÖNCESİ FORMATÖRLÜĞÜ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Bizim Başvurumuzda birim onay tarihi 24 Mayıs olarak görünüyor

arkadaslar formatörlük sonuçları açıklandı.ben az önce telefonla öğrendim.bugün internete verilecekmiş.

Yalova ve erzurumdaki kurslara internet üzerinden yapılan başvurular iptal edilmiş meb bilgi edinmeye mesaj atmıştım cevabı geldi.Gerekçe kursa yeterince başvuru olmadığı yönünde açıklnmış.Yalovaya 225 kişi alınacaktı .(Başvuru 330 vb.Acaba nasıl yeterince başvuru olmadı.).Proğram tanıtım ve metodoloji kursuna çevrilmiş.Nasıl olduğunu bilmiyorum acaba mahalli mi merkezi mi?Katılanlar olursa bizleri bilgilendirirlerse sevinirim.

OKULÖNCESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİTESİNDE GİDENLER AÇIKLANMIŞ.SESSİZ VE SAKİNCE.BU NASIL İŞTİR.......

arkadaşlar ben ilçeye dilekçe vermiştim.internet üzerinden olacağıile ilgili bir şey duymamıştım.şimdi öğrendim.ben yalova daki seminere katılıyorum.katılan arkadaşlarla görüşürüz inşallah.

Formatörlükle ilgili bilgileri okul öncesi genel müdürlüğü sitesinden bulabilirsiniz isimler liste halinde illere göre verilmiş. Yalnız bu belirleme neye göre yapılmış anlayamadım genelde merkez anaoukllarından öğretmenler seçilmiş.

ben konuyu internette liste yayınlandıktan sonra öğrendim benm okulma yazı felan gelmedi nezaman oldu bitti bilmyom torpl oldu demyom ama bu kadar acele olması nı anlayamdm

Formatör öğretmenler neye göre seçiliyor değerli arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa işin içinde torpil mi var

arkadaşlar ben il milli eğitim müdürlüğüne sordum.bizim gönderdiğimiz isimler olmadı dediler.isimlerii genel müdürlük belirlemiş.
evet ters giden bişeyler var.

NEYE GÖRE.................AÇIKLASINLARDA BİZDE BİLELİM.ASKIDA KALMASIN

vALLA ARKADAŞLAR İNTERNETTEKİ BAŞVURUDAN HABERİM OLMADI.BİRGÜN SAAT 15:00 DAN SONRA TLF GELDİ İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN HOCAM BÖYLE BİRŞEY VAR GİTMEK İSTER MİSİN DEDİLER.OLUR DEDİM NE YAZI GELDİ NE DİLEKÇE VERDİM.İLÇEDEN ANAOKULU MÜDÜRÜNE SORMUŞLAR O HAYIR DEYİNCE BANA SORDULAR.BAŞKA ARKADAŞLARA HABER VERİLDİMİ BİLMİYORUM.İSTEYİPTE OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÜZÜLDÜM.BEN ERZURUMDAYIM VARSA KATILAN GÖRÜŞÜRÜZ UMARIM.

erzurumdaki farklı sanırım.benim bildiğim sadece ş.urfa ve izmir de olacak.ben o şekilde başvurmuştum.tabi olmadı da....

görüşürüz umarım nanelimon.memnun olurum:)

evet yayınlandı okul öncesi genel müdürlüğü sitesinden öğrenebilirsiniz

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim merak ediyordum gerçekten çünkü gitmeyi bende çok istemştm kısmet ama erzurm ve yalovadakindenden hiç haberm olmadı internette yayınlanmş mıydı

81gamze81' Alıntı:
nazire' Alıntı:
bilgilendirmeniz için teşekkür ederim merak ediyordum gerçekten çünkü gitmeyi bende çok istemştm kısmet ama erzurm ve yalovadakindenden hiç haberm olmadı internette yayınlanmş mıydı

evet hizmetiçi faaliyetler bölümünde yayınlanmıstı.
bi arkadasın dediği gibi önce formatörlük değildi.
okul öncesi eğitim programını tanıtım semineriydi.
sonradan cevirdiler.

bu bilgi doğru ama sayı yeterli idi. 225 kişilik seminere 330 başvuru yapıldı. nasıl katılım az diyerek bu semineri iptal edip bizim başvurularımızı görmezden gelirler bunu anlamıyorum. Ayrıca yalova ve erzurum daki formatörlük için yazılar sadece belirli okullara gitmiştir. İnternettede yayınlanmamıştır. Seminerin iptali duyurulmamıştır bile .Ortada bir haksızlık var .Ayrıca Şanlıurfa ve İzmir içinde aynı şey geçerli yazılar elimize başvuru tarihinden sonra geçti.

arkadasım sayı 330 diyordu.bu sayı basvuran herkesin sayısı.fakat bunlar içinde onay tarihini kaçıranlar ya da kurum,ilçe ,il tarafından onaylanmayanlar var.bunları çıkınca başvuru yetersiz olabilir.

nane limon ve benden başka yok mu arkadaşlar Erzuruma gelen

ne güzel.ben merkezde olunca biraz uzak kaldım ortamdan.bir dahaki seminere daha çok kişiyle tanışırım umarım.bu arada çektiğim görüntüleri sitede verebilirim değil mi?gerçi kısa kısa ama olsun

ben istanbuldayım ve 8 yıldır başvuruyorum ancak hiçbir netice alamadım farklı illerden giden arkadaşlarım var her seminerde istanbuldan aynı kişileri gördüklerini söylüyorlar meb'e dilekçe yazmıştım ama.....????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri