Okulöncesi eğitimi yaygınlaştırma projem ve afişim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karakahya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@karakahya
öncelikle afişte kullandığım reim dikkatinizi çekmiştir okulöncesiforumun başlığında yer alan resim sakıncası varmı bilmiyorum ama benim projeme uygun göründü o yüzden aldım ve afişime koydum sizlerle de paylaşmak idtedim bu afişleri çoğaltarak kahvelere camilere ve okulun camlarına yapıştırım . gerçekten de işe yaradı çarşamba günleri çocuklarını getiriyorlar.2 saat falan kalıp etkinliklerimize katlılıyorlar ve çok eğleniyorlar.

şimdi koyuyorum dosyayı
http://7renkakademi.net/dosya/dosyalar/1e485541f71dc1b39ba28b9579f990cf.doc

umarım amacına ulaşır...

bence çok güzel olmuş afiş de düşüncede kolay gelsin

tebrikler.güzel düşünmüşsünüz

beğenmenize sevindim teşekkürler herkese

nemcede güzel bi fikir amacına ulaşması dileğiyle

Hocam Valla Harika Bir Fikir Tebrikler Ben çok Sevdim Ve Izniniz Olursa Ben De Kullanabilir Miyim Ben Giresun Göreledeyim Mümkün Mü Kullanmam?

hocam uzun süre mesajlara bakmadığım için görmemişim pardon beğenmene sevindim ve tabiki kullanabilirsin burası bizim paylaşım alanınmız güle güle kullan:congratulationscut4

teşekkürler

teşekkürler

Çok güzel düşünülmüş bir çalışma inşallah amacına ulaşır.
Emeklerinize sağlık teşekkürler...

teşekkürler:)

hocam bu çalışmanızı önceden görmüştüm çok hoşuma gitti bir türlü gerçekleştiremedim,bilmiyorum geç mi kaldım ama şu 3 ayda uygulamak istiyorum,müdürüme bahsettim,resmi boyutu nedir ilçe milli eğitime falan bildirmek gerekiyor mu ,başvuru yapılıyor mu önceden veliler tarafından ,ben önceden bir başvuru formu ile kabul etmeyi düşündüm,elinizde bununla ilgili evraklarınız varsa eklerseniz çok sevinirim,teşekkür ederim,kolay gelsin

Kesinlikle güzel ve uygun bir fikir çok yerinde;)çok tebrik ediyorum bu şekilde düşünen ve çalışan arkadaşlarımız olduğunu görmek beni çok çok mutlu ediyor

Müdürüm okul öncesi yaygınlaştırma projesi için okulumuza uyarlanacak şekilde rapor hazırlamamı istedi ilçede merkezde bir okuldayım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşım bu arada senin projende harika olmuş

çok güzel düşünülmüş. Öğrenci sayınız nasıl? sınıf yeterli oluyormu. Biz kalabalık mevcuda sahip olduğumuz için misafir kabul edemeyiz.Kesinlikle yerimiz yok.

güzel fikir gerçekten. teşekkürler paylaşım için

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri