OkulÖncesİ atama durumu seneye ne olcak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatma1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
66 ile atanamayıp evde bekleseydiniz siz ne yapardınız? Hem de burda ortada birşey yokken olumsuz haberler okusanız????

galiba bunun sorumlusu benim yorumlarım yada bilgi paylaşımım olmasa gerek...sorumlu meb .. öyle değil missaassrrre

hüseyin hocam;
hepimiz alınganlık dönemimizin zirvesindeyiz...
ama verdiğiniz link gerçekten önemli...
çünkü atama olacak mı olmayacak mı diye haberleri takip ederken diğer gelişmeleri de takip etmeliyiz...
verdiğiniz linkler ve bilgilendirici haberlerden dolayı sağolun...
devamını bekliyoruz...
hani belki kasım atamasının müjdesini sizden duyarız:)

seneye pilot iller artırılııyor arkadaşlar. ve genel olarak 40 bin alım olacak. bunun çoğu da okul öncesi branşına olacak.
bu sene başında ülke çağında 30 bin ücretli vardı. bu da demek ki 30 bin öğretmen açığı var demektir. 15 bini kapandı farzedelim. geri kalan 15 bine yeni açılacak okullarıda eklersek 17-18 bin açık eder. ki zorunlu eğitimi işin içine katmadım. gerisini siz düşünün.

bir de haksızlık diyen arkadaşlara seslenmek istiyorum. bu devlet zamanında ziraat mezunlarını sınıf öğretmeni yaptı. onlar değil mi haksızlık,eğitime saygısızlık. açıktan da olsa eğitimini almış, stajlarını yapmış öğretmenleriz bizde. neden hakkımız yokmuş gibi söz ediliyor.
benim benden çok düşük kpss puanı olupta atanan arkadaşlarım var. ve tek dersten tek soru ile bu seneki hiçbir atamaya katılamıyorum. oysa örgün olsaydım çoktan geçerdim!!!!

:congratulationscut4
seneye pilot iller artırılııyor arkadaşlar. ve genel olarak 40 bin alım olacak. bunun çoğu da okul öncesi branşına olacak.
bu sene başında ülke çağında 30 bin ücretli vardı. bu da demek ki 30 bin öğretmen açığı var demektir. 15 bini kapandı farzedelim. geri kalan 15 bine yeni açılacak okullarıda eklersek 17-18 bin açık eder. ki zorunlu eğitimi işin içine katmadım. gerisini siz düşünün.

bir de haksızlık diyen arkadaşlara seslenmek istiyorum. bu devlet zamanında ziraat mezunlarını sınıf öğretmeni yaptı. onlar değil mi haksızlık,eğitime saygısızlık. açıktan da olsa eğitimini almış, stajlarını yapmış öğretmenleriz bizde. neden hakkımız yokmuş gibi söz ediliyor.
benim benden çok düşük kpss puanı olupta atanan arkadaşlarım var. ve tek dersten tek soru ile bu seneki hiçbir atamaya katılamıyorum. oysa örgün olsaydım çoktan geçerdim!!!!
:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4

Ayyyy Şu Ücretlİ ÖĞretmenlİk davasi da sonuÇlansa hemen de gÖrsem ben meb İ peŞİmİzde gezecekler nolur gelİn dİye ah bİr sonuÇlansa hemen p.tesİ sonuÇlansa ama nerdeeeeeeee!..

rabbim herkesin emeğinin karşılığını verir inşallahhhh

ben her iki eğitim sistemini gördüm ve kesinlikle aöf daha zor düşünsenize karşınızda muhatap alacağınız kimse yok yardımcı kitap yok dershaneler bizim bölümü es geçiyor.Zor oldu ama 4 yılda bitirdim. master eğitimim gerçekten kolay oldu hocaya soruyorum hocayı bulamasam tüm sınıf emrine amade :77wu[1]:ödev veriyorum 80 den aşağı almıyorum ama ne bilim aöf zormuş hakikaten

zorki hemde ne zor :))

ücretli öğretmenlik yapıldıkça kasım atamalarında zor alım olur.Acı ama gerçek, bu yüzden ücretli öğretmenliğe başvurmayın.En azından biraz dişinizi sıkın.

arkadaşlar 48 yada yetmiş her ne ise.sonuçta okulöncesi öğretmeni ataması oldu.birzamanlar sınıf öğretmenlerinin yerine mühendislerden sınıf öğretmeni ataması yaptılar.öğretmenlikten anlamayan insanlar şimdi çocuklarımıza ders veriyor.önemli olan herkes kendi branşına atandı.48 yada 0 puan...

Burada yeni atamanın olmayacağını söylerken; atamaların iptal edilip tekrar atama olmayacağını belirtmiş. Kasım atamasıyla ne ilgisi var???
bencede alakası yok eski atamadan söz etmiş

yaa seneye bu kadar alım olacak mı? şansımız nedir arkadaşlar?

ben 5 yıl daha böyle devam edeceğini biliyorum samanyolu haberde dinlemiştim

yaa hocam inş.öyle olur. ama herkes bir şeyler söylüyor. kimi açığın çoğu kapandı seneye az olur diyor,kimisi de seneye alım fazla oalcak diyor. kafamız karıştı

açık kapandımı sence ben atanamdım sanırım sizde atanamadınız eee hala okullar ücretli ö.dolu nasıl kapanmış bu açık

sormayın hocam ben tek dersten kaldım o yüzden de seneye kaldı umutlarım. şimdi kasımda ve şubattada atama olursa eğer toplamda bir hayli öğretmen atanmış durumda olacak. bilemiyorum korkuyorum açıkcası :(

yok ya zanetmiyorum benim puanım düşük atanamadım banada kpsye hazırlan seneye diyorlar

benim puanım yetiyodu ama malesef tek ders yaktı beni :( umarım seneye de alım fazla olur da atanırız. herkes atama haberleriyle okadar meşgul ki kimse bakmıyor buraya. hocam belki kasımda gidersiniz puanınız kaç?

benim puanım yetiyodu ama malesef tek ders yaktı beni :( umarım seneye de alım fazla olur da atanırız. herkes atama haberleriyle okadar meşgul ki kimse bakmıyor buraya. hocam belki kasımda gidersiniz puanınız kaç?
32

inş.atanırsınız hocam. puanlar çok düştü olmaz olmaz dememek lazım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri