sizi çok alıngan gördüm
66 ile atanamayıp evde bekleseydiniz siz ne yapardınız? Hem de burda ortada birşey yokken olumsuz haberler okusanız????
sizi çok alıngan gördüm
66 ile atanamayıp evde bekleseydiniz siz ne yapardınız? Hem de burda ortada birşey yokken olumsuz haberler okusanız????
:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4seneye pilot iller artırılııyor arkadaşlar. ve genel olarak 40 bin alım olacak. bunun çoğu da okul öncesi branşına olacak.
bu sene başında ülke çağında 30 bin ücretli vardı. bu da demek ki 30 bin öğretmen açığı var demektir. 15 bini kapandı farzedelim. geri kalan 15 bine yeni açılacak okullarıda eklersek 17-18 bin açık eder. ki zorunlu eğitimi işin içine katmadım. gerisini siz düşünün.
bir de haksızlık diyen arkadaşlara seslenmek istiyorum. bu devlet zamanında ziraat mezunlarını sınıf öğretmeni yaptı. onlar değil mi haksızlık,eğitime saygısızlık. açıktan da olsa eğitimini almış, stajlarını yapmış öğretmenleriz bizde. neden hakkımız yokmuş gibi söz ediliyor.
benim benden çok düşük kpss puanı olupta atanan arkadaşlarım var. ve tek dersten tek soru ile bu seneki hiçbir atamaya katılamıyorum. oysa örgün olsaydım çoktan geçerdim!!!!
ben her iki eğitim sistemini gördüm ve kesinlikle aöf daha zor düşünsenize karşınızda muhatap alacağınız kimse yok yardımcı kitap yok dershaneler bizim bölümü es geçiyor.Zor oldu ama 4 yılda bitirdim. master eğitimim gerçekten kolay oldu hocaya soruyorum hocayı bulamasam tüm sınıf emrine amade :77wu[1]:ödev veriyorum 80 den aşağı almıyorum ama ne bilim aöf zormuş hakikaten
bencede alakası yok eski atamadan söz etmişBurada yeni atamanın olmayacağını söylerken; atamaların iptal edilip tekrar atama olmayacağını belirtmiş. Kasım atamasıyla ne ilgisi var???
32benim puanım yetiyodu ama malesef tek ders yaktı beniumarım seneye de alım fazla olur da atanırız. herkes atama haberleriyle okadar meşgul ki kimse bakmıyor buraya. hocam belki kasımda gidersiniz puanınız kaç?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!