okulda kalmaları gerektiğine dair bir yazı gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demet2462
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@demet2462
Arkadaşlar aralık atamsında sözleşmeli olarak atandım.bügun sınıfçı stajer arkadaşların sabah 8.00 ile akşam 17.00 kadar okulda kalmaları gerektiğine dair bir yazı gelmiş .biz okul öncesi öğretmenleri için de bu zorunluluk varmı daha önceden bu şekilde okulda bekleyen arkdaşlar oldumu.bilgilendirirseniz sevinirim.umarımbizim için yoktur bu zorunluluk ne yaparım 4 saat boş boşş.

hocam meseleyi tam anlayamadım. okula neye dayanarak sizi bekletiyorlar hangi okulda görev yapıyorsunuz yatılı bölge okulu falan mı ?

sağlıklı bir yönlendirme için
yazının fotokopisini bizimle paylaşırmısınız ?

hocam yazı elimde yok.stajer öğretmenlerin okuldaki çalışmaları öğrenmesi için bir uygulamayımş.bu yazı bugun sınıfçı arkadaşlra gelmiş.ben erzincada görev yapıyorum.saat 1 de çıkıyordum eğer bu uygulama bizdeki stajerlride ilgilendiriyosa benımde beşe kadar beklmemem gerek.saçmalık saçmalık:(

hocam ben okul yöneticisiyim.şanlıurfada görev yapıyorum şimdiye kadar bize ne sınıfçılarla nede okul öncesi öğretmenleriyle ilgili böyle bir yazı gelmedi.sizede yazı gelmediği sürece okulda beklemenizi gerektircek bir durum yoktur.

Hocam yazı gelmiş okula fakat bana getirmediler benim imzam yok.zaten bir hafta oldu direk olarak bana bişey demediler.bende kalmıyorum ama ilçede arkadslarım kalıyor.bakalım ne olucak...

Yazı sizin adınıza dağilse sizi ilgilendirmiyordur demek ki hocam içiniz rahat olsun

bizim okulumuzda da yeni atanan,stajyer iki sınıf öğretmeni arkadaş var...müdür bey,2-3 ay önce böyle bir gereklilik olduğunu ama hiçbir okulun bunu uygulamadığını,formalite gibi olduğunu söylemişti...sonuçta,herşeyi yazılara göre düşünürsek,stajyerliği kalkmayan öğretmenin,tek başına derse de girmemesi lazım :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri