Okul öncesini seçmek istemiyorum fakat onu seçersem de kesin kazanırım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan düş/ün/ce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@düş/ün/ce
Lütfen yardım edin resmen çıkmazda kaldım.Ben çocuk gelişimi bölümün de okumak istiyorum ama sınavsız geçişimle onu seçersem meteb yüzünden açık da kalma ihtimali var.Ama diploma notuma da güveniyorum.Okul öncesini seçmek istemiyorum fakat onu seçersem de kesin kazanırım.Ne yapıcam ben?Çocuk g.okuyanlar anasınıfın da çalışabiliyor mu?Ayrıca okulöncesinde açık ögrtmden tammlama ihtimali var çock g. yok.Çok kararsız durumdayım.Aklım çocuk g. ama açık öğrtmi olmaması ve meteb beni üzüyor.Ne yapmalıyım?Çocuk g. açk ögrtmi açılıcak mı?Çocuk g. hakkında biraz bilgi okulöncesinden farkı nedir?Okul öncesi okuyanlar çocuk g. okuyanlar nerede çalşır.Şimdiden tşkürler..Lütfne yardım edin..Biraz de lisans tmmlama denen bişi varmış o çocuk g.için de geçerli mi?Ve ne zaman uygulanıcak?

lisans tamamlama eylül ayında kadar oluşumunun tamamlanıp öğrencilerin kayıtlarını yapmaya başlaması bekleniyor ayrıca istemediğin şey konusnda kendini sıkmane gerek yok diploma notuma giriyorum ama sonrası nasıl olacak diyorsun okul öncesi istemiyorum diyorsun bence çok çıkmazda gibisin salim kafayla düşünüp hayatınla ilgili kararları kendin seçmen lazım lisedeki çocuk gelişimi öğretmenim oyun hamuru oynayarak para kazanabileceğin tek meslek derdi okul öncesi öğretmenidir derdi ayrıca çocuk gelişimi mezunları da bildiğim kadarıyla anaokullarında çalışabiliyor ancak okul öncesi öğretmeni mezununu göre maaşları çok farklı tabi myo mezunları devlet dairelerinde çalışamıyor en önemliside bu devlet iyi mi kötü mü tartışılır tabi herkesin görüşüne bağlı umarım hayatınla ilgili güzel kararlar verirsin :)

Lütfen yardım edin resmen çıkmazda kaldım.Ben çocuk gelişimi bölümün de okumak istiyorum ama sınavsız geçişimle onu seçersem meteb yüzünden açık da kalma ihtimali var.Ama diploma notuma da güveniyorum.Okul öncesini seçmek istemiyorum fakat onu seçersem de kesin kazanırım.Ne yapıcam ben?Çocuk g.okuyanlar anasınıfın da çalışabiliyor mu?Ayrıca okulöncesinde açık ögrtmden tammlama ihtimali var çock g. yok.Çok kararsız durumdayım.Aklım çocuk g. ama açık öğrtmi olmaması ve meteb beni üzüyor.Ne yapmalıyım?Çocuk g. açk ögrtmi açılıcak mı?Çocuk g. hakkında biraz bilgi okulöncesinden farkı nedir?Okul öncesi okuyanlar çocuk g. okuyanlar nerede çalşır.Şimdiden tşkürler..Lütfne yardım edin..Biraz de lisans tmmlama denen bişi varmış o çocuk g.için de geçerli mi?Ve ne zaman uygulanıcak?

öncelikle geleceğin için hangi meslek daha iyi olacak ve hangisiyle mutlu olacaksın onu bir düşün...çocuk gelişimi açıköğretim diye birşey yok zaten lisans tamamlama olyı şayet olursa okulöncesi olarak tamamlayacaklar..okulöncesinde sadce anaokulları,anasınıfları vs.çalışabiliyorlar fakat çocuk gelişimi 4yıllık okuyanlar LİSEDE ve bildiğm kadarıyla -eskiden-anaokullarında da görev alıyorlar....

Lisans tamamlama olursa çocuk g. mezunları yararlanamıyor mu? Teşekkürler cvplar için...Çocuk g. istiyorum..Umarım kazanırım..kafam çok karıştı..

lisans tamamlama da zaten çocuk gelişimi myo okuyanlar için..okulöncesi myo diye birşey yokki..

Bildiğim kadarıyla çocuk gelişmi ve eğitimi bölümünden mezun olanlar Liselerde öğretmenlik yapıyorlar.
Ayrıca çocuk hastanelerinde çocuk pedagogu olarak da çalışabiliyorlar tabi Türkiyedeki br çok üniversite de
okul öncesi öğretmenliği var çocuk gelişimi bölümü her üniv. de yok .Öğretmen açığının olduğu durumlarda da
anaokulu öğretmeni olarak da çalışabiliyorsunuz.Bana göre çocuk gelişimi ve eğitimi okul öncesine göre daha avantajlı.
Tabii okul öncesinin yeri ayrı anaokulu öğretmeni olmak adına:-))

Çocuk gelİŞİmİ 4 yillik gazİ ve selÇuk Ünİversİtelerİnde var Çocuk gelİŞİmİ okuyanlar okulÖncesİnde Çalisabİlİyor ama okulÖncesİ okuyan lİsede Çalisamiyor benİm bİldİĞİm bÖyle =)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.ben sınavsız geçişimle çocuk g. okumak istiyorum.Umarım olur ..Ayrıca bu bölümü istememim bi nedeni de ileri de pedagog olmak..:) Bilgiler için tşkürler..Eger sınavı kazanamazsam 2 yıllık çocuk glişimi okuyucam.Diploma ortalama ne kadr puan istiyorlar araştırmalarıma göre diploma notum 70-80 geçiyo yeterli mi?En yüksek not kaç?Biraz da bunun hakkında bilgi alabilirmiyim :)

4 yıllık okumak senin için daha avantajlı our 2 yıllık okursan ders notlarının çok iyi olması lazım 4 yıllığa geçmek için şimdiden başarılar:)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.ben sınavsız geçişimle çocuk g. okumak istiyorum.Umarım olur ..Ayrıca bu bölümü istememim bi nedeni de ileri de pedagog olmak..:) Bilgiler için tşkürler..Eger sınavı kazanamazsam 2 yıllık çocuk glişimi okuyucam.Diploma ortalama ne kadr puan istiyorlar araştırmalarıma göre diploma notum 70-80 geçiyo yeterli mi?En yüksek not kaç?Biraz da bunun hakkında bilgi alabilirmiyim :)

benim bildiğim kadarıyla en yüksek okul puan ortalaması 100 =)
ama tabi o kadar yüksek okul puanı olan varmıdır bilemem(zor gibi çünki)...
umarım istediğin yerlerde olursun..:)

Peki saol.Umarım olurum..ygs 300 puan olsa 0.15 le çarpılınca ve 70 diplama notum olsa kaç puan oluyor nasıl hesaplıyıcam?4 senelik kazanmama yeter mi acaba ?bide ek puan 0.05 ekleniyomuş o ne bilmiyorum ama bunların hepsi olunca 4 senelik çocuk g. tutar mı?

benim bildiğim önce 100 falandı ama şimdiki siteme göre en yüksek 75 miymiş neymiş ben öle duydum=)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri