Okul öncesi Giriş çıkış saatleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elif KARACAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam benimde okulum taşımalı, bende 8.00-13.00 çalışıyorum. ama çocukların 12.00de gidiyor...

Madem okulöncesi eğitim zorunlu oldu... Onlar için de servis- taşıma ayarlanmalı... İnşallah zamanla herşey daha iyi olacak :)

yazıların hepsini okumadım am abiz 9 da ders zili çalıyor 15 de bitiyor eğtim taşımalı öğrencilerim sabah 8:30 da orda oluyorum akşamda 15:20 ye kdar gitmelerini bekliyorum teneffüs öğle arası bizde de yok tabii. serviste taşıma sakıncalımı neymiş onun için velilerden bi yazı yada imza alacağız sanırım ben bu konuda bilgi olursa burda paylaşırım :) :36_3_12:

Hocam anasınıfında şu an resmi olarak taşıma yok...
Ama bunun bir çözümü olmalı...
Çocuk taşımalı eğitimin olduğu bir okula gelmek zorundaysa; çünkü bulunduğu yerde başka okul yok ne yapacak ...

tabi hocam işte bizde bu yüzden sanırım veliden sorumluluk veliye aittr şeklinde bi imza toplayacağız taşımalı eğitim tehlikeli tabii

öğretmenm taşımalı eğitimle anasınıfına öğrenci alınması yasak...çünki bizim öğrencilermzn okula gelş ve gidşlerde güvenlik açısndn ayrı bir servslerinin ve gözetmenlerinin olması gerekiyr.bu çocklrn isimleri ne servs listelerne ne yemek şirketlerne bildirilmediği içn,ve yaşanabilecek istenmeyen acil durumlrda aileye ulaşmk sorun olduğu içn ve eğitim saati bitimine rağmen öğretmn ve öğrenci sınıfta kalmk zornda oldğu içnde yasak olmsı gayet mantklı bence..benim çalştğm okulda taşımalı eğitm ve benm taşımalı olarak geln hiç öğrencm yok.evet gönül isterdki o öğrenclrde eğtm alsn ama getirilerinin yanında götürüsüde çok fazla..bu konuyu detylı araştrmnzı tavsye ederm..ve şu anki durumunz içnde allah yardmcnz olsn diyeblyrm sadece...

sağol hocam amin am aişte il milli eğitim 5 -6 yaş kaydet dedikçe gerisi teferruat sayılıyor maalesef! dediğiniz gibi onu iyiccce bi öğrenmek lazım sağolun tekrr bilgilendirme içn :congratulationscut4

balık bastan kokar...nezaman kı yonettmelik degişir ve koca harflerle oraya bızım gırıs ve cıkıs saatlerımız net bır sekılde yazılır ve baska anlamlara yol acmazsa bızler ozaman rahatlıcaz...magduruz da magduruz ah magduruz magduruz....

aynen katılıyorum şu işin belli bi standartı olmalı artık. bende bu sene 12 de ders başı yapıp 5 te bırakıyodum, sonra benimle aynı ilçede görev alan arkadaşlarla seminerlerde tanışınca baktım ki en çok ben bi de bi arkadaş vardı ikimiz 5 saat çalışıyoruz. aslında doğru olan bizim saatlerimiz ama herkes 4 saat çalışınca ve benimle aynı ek ders ücretini alınca insan kendini kötü hissediyor.

elifciğim bizim okula yeni gelen ingilizce öğretmenimiz önceki okulunda taşımalılarla ilgileniyormuş şimdi öğrencileri ile birlikte bizim okula geçti.Seneye taşımalı eğitime geçiyoruz diye bende geldiğin okulda anasınıfı öğrencilerini ne yapıyordun diye sordum.Misafir öğrenci olarak gösteriyoruz ama aslında yasak dedi.Yani kılıfına uyduruyoruz demek oluyor dedim evet dedi...Mağdur olan öğretmen ve gelen öğrenci dedim bende ama yapcak bir şey yok diyor...

arkadaşlar bende köyde görev yapıyorum iki yıldır dilimde tüy bitti ama sonunda başardım :) velilerime ve idareme söyledim benim ya tam ücretimi verin yada ben sürem dolduğunda çıkarım herkes de çocuğunu alsın.(taşımalıysa taşımalı bana ne yaa) sonunda nöbetçi veli uygulamasına geçtik hergün bir veli ayyyynı benim gibi nefes almaksızın sınıfta bana yardım ediyor o boğulurken ben mola veriyorum bu arada da derdimizi ne çektiğimizi anlıyorlar isterseniz yardımcı tutarız çünkü buna hakkımız var ama bunun iin bakanlığın şart koştuğu taban meblağ aidatları toplarız en az 50 tl alırız dedim ayda bi gün gelmek daha cazip geldi velilerime :)))))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri