Okul öncesi 4 sınıf

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nagihand1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nagihand1
arkadaşlar topluma hizmet dersin de her hafta rapor girecekmiyiz bilenler yazsın aöf olanlar ..örnek topluma hizmet dosyası olan var mı lütvet yardımcı olun

hocam konunuzu uygun yere taşıdım bilginize.

bu hafta birşey yüklenmeyecek haftaya yükleyecegiz

bende 4 sınıf thu dosyası arıyorum ama bulamıyorum .Bulan varsa lütfen bana da yardımcı olsun

Arkadaşlar şu danışman öğretmenler nedir ya..
Hayır bilmiyorum sizde de öyle mi ama benim arkadaşlarımın çoğu onlardan muzdarip.
Ben tüm raporları yüklemişim,bana daha yeni dönütler yazmış ve hepsine maşallah birşey yazmış.Raporların hepsini yeniden düzeltmem gerekecek.Sınav zamanında o kadar iyi oldu ki anlatamam :(

Arkadaşlar şu danışman öğretmenler nedir ya..
Hayır bilmiyorum sizde de öyle mi ama benim arkadaşlarımın çoğu onlardan muzdarip.
Ben tüm raporları yüklemişim,bana daha yeni dönütler yazmış ve hepsine maşallah birşey yazmış.Raporların hepsini yeniden düzeltmem gerekecek.Sınav zamanında o kadar iyi oldu ki anlatamam :(
danışmanın kim ? evet pek beğenmiyorlar benkileride ama 1-2 dışlında düzeltme yapmadım çok şükür.

arkadaşlar ben thu dersini üstten alacağım.. bılgısı olan varsa yardım etsın lütfen.. bu derste staj gıbımı.. yanı okula gidiliyormu

Arkadaşlar ben 3 den ders alacam.Özel eğitim ve Eğitim Tarihi birde materyal Geliştirme derslerini almayı düşünüyorum.Sizden ricam bu dersler nasıldır.Zormudur?Hem 2 hemde 3.sınıfın derslerini alacağım sizde tecrübelisiniz.Bana yardım edermisiniz.Bu dersler zormudur.Ölçme ve değerlendirme zor geldi.Bunları daha kolay sanki.Herkese tşk ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri