Okul Müdürleri Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan henna_xp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
ben de o yapıştırıcalardan kullanıyorum çok memnunum
benim müdürüm şeker gibi yaaaa hiç karışmaz böyle şeylere

kesinlikle çok şanslısın:))

evet arkadaşlar boydan boya halıdan bahsetmiyorum zaten bende,zeminimiz güzel ve temiz zaten ama üstünde halı olmalı diyorum heryerde değil bazı yerlerde olmalı:) yerde oturup oyun oynıcaz biz:) neyse müdürümde boydan boya halı algılamış:) izin çıktı halımız olacak:):)

hocam ben aynı durumu yaşadım laminant parke yerler iyi hoş temizliği kolay ama halısız olmaz sınıfım oldukça büyük ve ben geçen sene ikinci dönem minderlerin yetersizliğini velilere anlattım ve onlarda idareye istekte bulundular sadece bir bölümüne anti-bakteriyel bir halı döşettik elbette müdür sorun yaptı ama sınıfa onu getirip etkinlikleri gösterdim velilerde baskı yapınca oldu kışın mutlaka yerde halı olması gereken etkinliklerde üşüdüler çünkü ve şimdi parke olan zeminde kahvaltı sanat çalışmaları ve okuma yazma çalışmaları yapıyoruz masalarda diğer etkinliklerde halı olan bölümde...çok daha kullanışlı oldu halıda temiz kalmış oldu böylece sende velileri devreye sokarak ve üşümeleri etkinlikleri gösterip anlatarak müdürü ikna edebilirisn endişe etme yalnız değilsin benim mdürüde bizi öğretmen değil bakıcı görenlerden buna alışmalısın canım zamanla oturacak bu gerçek kolay gelsin

bizim müdürümüzde izin vermiyor ve bizim bütün şevkimiz kırıldı o yüzden şu anda bişey yapmayı planlamıyorum

müdürlere okul öncesi eğitimi hakkında seminer verilmeli ozaman belki bizleri anlarlar

Benim Müdürümde Ayni şeyi Söyledi Bana.yani Duvari Dandirikten Bir Alçi Ile Boyamişlar Elini Değdirsen Boya Kalkiyor.bende Bildiğimi Okudum Ve Duvarlari Rengarenk Süsledim.ister Alçi Kalksin Isterse Boya.müdürün Işi Boyamak Benim Işim Duvara Resim Asmak:)))))))))))))))))

eğer sınıfa girdiğinizde neşesiz oluyorsanız, içinizden birşey yapmak gelmiyorsa, çocuklar bu sınıfa gelmeyi hiç istemez.sınıfımız bizim olmalı. zaten hiç çıkmıyoruz,bıraksınlarda çocuklarla istediğimiz gibi bir ortam oluşturalım.bu idareciler bizi hiç anlamadıkları gibi,robotlaşmamızı istiyorlar galiba. ben kasabadan merkeze atandım.sınıfın duvarları delik-deşik,sınıfta ruh yok, çocuklarla sınıfı yeniden şekillendiriyoruz kısıtlı imkanlarla.daha yeni açılmış bir anasınıfı.birkaç minik dolap ,eski ve çok az oyuncak verilmiş.yoktan varedeceğiz sınıfı(!)karışmazlarsa tabii....

benim müdürümde yapıştırma dedi ona bir sürü dil döktüm anlattım olamadı
en sonunda birsey demeden bir sürü şeyi duvara yapıştırdım o da artık bir şey demedi. olan olmuştu sonuçta:)

MÜdÜnÜzde Sorun YaŞarsaniz Ne Yaprsaniz?bİrİ Bana Gereklİ ProsÜrlerİ SÖyler Mİ?
Hakkkimizi Hukukumuzu Korumak İÇİn N E Yapmaliyiz?

Anasinifnda Karne , Dİploma Verİlmİyor.gelİŞİm Raporu Verİceem Dedİm.
Sen Mİsİn Dİyen?herkes Karne VerİyormuŞ ,bİz Nİye VermİyormuŞuz?
??????????????????????

hocam bazı şeyleri yaparken illaki yönetmelikte olması gerekenleri yapmıyoruz.. mesela yılsonu gösterisi zorunlu bir etkinlik değildir,fakat bunu neredeyse anasınıfı öğretmenlerinin hepsi yapar. aynışey karne için de geçerli.. gelişim raporu gerekli olarak hazırladığınız doğru bir yöntemdir. karneyi de çocuklarınızı mutlu etmek, bir renk katmak için hazırlayabilrsiniz.bu tür konularda bence müdürünüzle tartışmayın, asıl hakkınız olan şeylerde kendinizi savunmaya krediniz kalsın:D bu sorunları yaşadığımız ve bildiğimiz için söylüyoruz yanlış anlamınızı istemem.. saygılar

bence de bu konu için tartışmayın bende böyle bir durum yaşamıştım .her ikisini birden verdim mesele çözüldü

arkadaşlar neden ilköğretimde uzun yıllar çalışıp da müdür olan şahıslar onca seminere katıldıkları halde okulöncesine dair birşey bilmiyorlar ve bi de biliyormuş gibi bize hava atıp dediğim dedik diyorlar?
ben müdürüme hiçbir gerçeği açıklayamıyorum. daha anasınıfı ile anaokulu arasındaki farkı bilmiyor ve bana inatla ikisinin aynı olduğu u vurguluyor.

TDK'nin sözlüğünde der ki,
Ana sınıfı:Genellikle beş yaşını bitirmiş çocukları ilköğretime hazırlayan sınıf.
Ana okulu:Öğrenim çağına henüz gelmemiş 2-6 yaş arasında çocukları okul düzenine hazırlayan eğitim kuruluşu,ana mektebi.

Müdürünüz bir zahmet TDK'nin sözlüğüne bakıp öğrensin.

hangi işten anlıyorlarki.zaten pek önemsemiyorlarda okul öncesi egitimi.ama haksızlık etmeyelim okul öncesi egitimin önemin kavrayan ve deger veren müdürlerde var,umarım onların sayısı çogalır,yoksa emekli olana kadar saçomızı başımızı yolacagız bu gidişle.

var olan bu, işi bilen müdürler nasıl bir mikrop hızla çoğalıyorsa onlarda öyle çoğalır inşallah. kötü bi benzetme mi oldu bilmiyorum ama iyi niyetle...

evet, acı ama gerçek; ilöğretimdeki birçok müdür okul öncesi eğitiminden anlamıyor :(
başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramına üç kala bizim müdür bey yanına çağırdı ve ;
_ 23 nisan için rot mudur rant mıdır ondan hazırlamanı istiyorum? dedi
gülermisin ağlarmısın.:36_11_6:

çok komik efepanu arkadaşım.rot ha :)
yazını okuyunca gidip bir rot hazırlayasım geldi pardon rant:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri