Öğretmenler Gününü Kutladik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esmaögretmen
KAĞIT İŞLERİ BÖLÜMÜNDE SİZLERLE PAYLAŞTIĞIM ÇİÇEĞİMİZİ YAPTIKTAN SONRA DİĞER SINIFIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜK OKULA(İLKÖĞRETİM 2 DEN SONRAKİ SINIFLARIN OLDUĞU OKULA ÇOCUKLAR BÜYÜK OKUL DİYOR) GİTTİK VE ÖĞRETMNE ARKADAŞLARIMIZA SÜRPRİZ YAPTIK YAPTIĞIMIZ ÇİÇEKLERİ VE KARTI HEDİYE ETTİK.HEM BİZİMKİLER İÇİN HEM DE ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI OLDU.İŞTE RESİMLER...

UZUN İNCE BİR YOLDAYIIIIZZZZZ....:110103_aphextwinz_p

UZUN Bİ YÜRÜYÜŞTEN SONRA NİHAYET GELDİİİİKKKK...

HEDİYELERİ VERİRKEN..

İŞTE BİZİM GÜNÜMÜZ BÖYLE BİTTİ.MİNİK YILDIZLARIM ADINA SİZ ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA..

ayy ne şekerler. anaokulları sayesinde herkes kağıttanda çiçek olurmuş diyor:) ve herkesi mutlu edebiliyoruz.teşekkürler...

Hocama tamamen katılıyorum..:)süper resimler hocam cidden çok anlamlı olmuş ve öğretmen arkadaslarımızı da sevindirmişsiniz teşekkürler:)

Hocama tamamen katılıyorum..:)süper resimler hocam cidden çok anlamlı olmuş ve öğretmen arkadaslarımızı da sevindirmişsiniz teşekkürler:)

EVET ARKADAŞLAR SİZLERE BEN DE KATILIYORUM:) ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİLER RESİMLERDEN DE BELLİ OLUYOR ZATEN:)))

Çok güzel bir gün geçirdiğiniz her şeyiyle belli. Bu güzel günü bizlerle paylaştğınız için teşekkür ederim.Ayrıca Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü Kutlarım.

Rİca Ederİm Hocam Sİzİn De ÖĞretmneler GÜnÜnz Kutlu Olsun

harika. ne denilebilir ki. köy yerinde bile değerlerimizi unutturmuyorsunuz, öğretiyorsunuz. teşekkürler hocam. çok güzel olmuş. harika öğrencileriniz var

YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM.ELİMDEN GELDİĞİNCE DEĞERLERİMİZİ KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM İNŞALLAH FAYDAM OLUR .BU İNSANLARIN GERÇEKTEN HABERLERİ YOK BÖYLE ŞEYLERDEN ÖRNEĞİN BENİM GÜNÜMÜ KİMSE KUTLAMADI:((( HATTA BENİM ÇOCUKLARDAN ÖĞRENDİ DİĞER ÇOCUKLAR DA ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ...

Çok Güzel süper öğretmenim
.....

Harikasınız hocam... Çok güzel geçmiş gününüz.
Değerlerimizi hep öğretiyorsunuz. Başarınızı tebrik ederim. Öğrencilerinizle başarı dolu yılar dilerim...
Bu güzelikleri bizlerle paylaştığınız için ayrıca çok çok teşekkür ederim.

Esmacim Yİne GÖsterdİn Kendİnİ.bravo
Herkes Çok Mutlu Resİmlerde.2. Resİmde Öndekİ ÇocuĞun Mİmklerİne Bayildim

hepinize tek tek ve yürekten teşekkürler harika mesajlarınız için arkadaşlar.emel hocam estagfurallah siz değerli hocalarımızdan öğrenecek çok şey var daha emin olun.husselcim emin ol o köyü güzelleştiren o çocuklar.gökçecim teşekkür ederim güzel yorumun için.sevilcim hiç sorma serhattan bahsediyon sen o varya çok fena bir çocuk.beslenme çantasına dikkat ettinmi kız çantası ama buna kim önem verirki zaten?:::

hepside ne kadar neşeliler tebrik ederim sizi...ayrıca öğretmen gününüzde kutlu olsun...

TeŞekkÜr Ederİm Hocam Sİzİnde GÜnÜnÜz Kutlu Olsun

Meryemcİm Ve Meltemcİm Çok TeŞekkÜr Ederİm GÜzel Yorumlariniz İÇİn.ben Bana Mİnnet Duymalarindan Zİyade ÖĞrettİklerİmİ HİÇ Bİr Zaman Unutmamalarini İstİyorum Ama Bİraz ŞÜphelİyİm Bu Konuda:(( İnŞallah 1 Tanesİ Bİle Olsa Unutmaz .sİzİnde GÜnÜnÜz Kutlu Olsun

çok güzeller .Hocam köyde öğretmenlik bir başka değilmi.Bende köyde çalışmak istiyorum.

çok güzeller .Hocam köyde öğretmenlik bir başka değilmi.Bende köyde çalışmak istiyorum.

evet köyde çalışmak gerçketen çok farklı.ben doğuda bir köyde çalışıyorum ve şartlar gerçekten çok zor.köyde çalışmak istemeni takdirle karşılıyorum .ama şunu unutma nerde ne koşullarda çalışırsan çalış mesleğinin önemini ,kutsallığını,zorluğunu hiç unutma .üstün bir sabır,özveri ve azime sahip olmamız gerek.hele ki doğu da ya da zor şartlar altında çalışıyorsan.ama minik yüreklere girebilmek herşeye değer..başarılar..

teşekkür ederim cülvent hocam.sizinde kutlu olsun gününüz.:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri