Öğretmenler günü HEDİYESİ

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@papatyabahçesi03
ben şahsen öğretmenler günü hediyelerini uygun bulmuyorum.alsalar pahalı hediyeler geliyor.yok istemiyoruz desem sanki değer vermiyorum ve onların hediyelerini lüzumsuz buluyorum gibi bir anlam çıkıyor ortaya
ve şu da oluyor. tüm çocuklar hediye getirmişken arasından birinin ailesi çocuğuyla hediye göndermiyor ve o çocuğun düştüğü durum çok kötü oluyor.her nekadar hediyenin değilde yanağımdan 1 defacık öpmesinin daha değerli olduğunu anlatsam da diğerlerinin getirdiklerini çoktan görmüş oluyor.ben çok üzülüyorum bu duruma
ve buradan tüm ailelere sesleniyorum.bence bir öğretmen için en güzel hediye çocukların minnacık bir öpücüğü ve tebessümüdür.bilmem kaçınız katılıyor düşünceme

ben katılıyorum;)

Teşekkür ederim

bende katılıyorum hocam yalnız şu var biz her ne kadar çocuklara aslında değerli olanın kendileri olduğunu söylesek öpücükleri bize en büyük hedeydir desekde çocuklar hedye vermeyi seviyorlar bizde küçükken öyle değilmiydik öğretmenimize hediye almak için can atardık.ben birde şunu eklemek istiyorum dediğiniz gibi pahalı olmayan hediyeler olursa hem çocuk hediye verdiği için sevinir hemde masraf yaptırmamış olunur 24 kasım ailelere.

çok haklısınız öğretmenim hediye almak önemli değil ama bunu velilere anlatamıyoruz , almadığımız zaman da öğretmen beğenmedi deniliyor ben özellikle öğrencilerime öğretmenler gününü daha önceki günlerde hatırlatmıyorum ama yine de veliler hediye alıp gönderiyorlar

ben bir yıl kendime kart yaptırdım sınıfta eve gönderip isteğinizi yazdırıp bana süpriz yapın o kartları getirin dedim yinede hediye alan oldu.işin kötüsü birde hatırlatmış gibi oldum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri