Öğretmenim kalbim gıdıklanıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan önem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@önem
Öncelikle mrb. okulumuzda özellikle yaz aylarında aksam üstü sınfıça parka çıkardık fakat servisle giden öğrencilerimiz eve erken döndükleri için bize katılamıyorlardı bir gün serrvise binmeden önce öğrencilerimizi parka götürdüm bir tanesi direk salıncağa koştu ve benden kendisini sallamamı istedi sallamaya başlayınca (heycanlanmış olacak ki) ne dese beyenirsiniz ÖĞRETMENİM KALBİM COK GIDIKLANIYOR

merhaba hoşgeldiniz:) çok şeker yaa bu çocuklar:)teşekkür ederizz paylaşımınız için...

hoşgeldiniz öncelikle...
"kalbim gıdıklanıyor" çok ilginç,hoş ve
güzel bir tabir.bravo.
teşekkürler paylaşım iiçin

Öncelikle günaydın gerçekten hoşbulduk bu siteyi dün keşfettim ve a'dan z'ye herşey cok güzel olmuş bayıldım sitenin kurucusunu tebrik etmek istiyorum HARİKA!!!

yani ben bu çocukların lafları karşısında şaşırıp kalıyorum insan bu kadar harika ve sevimli olur ya.canım bu aralar benimde kalbim gıdıklanıyor memleketime gitcem ondanmıdır ki:)) bu arada hocam hoşgeldiniz

ne güzel sölemiş ""KALBİM GIDIKLANIYO""...nedense o gıdıklanma bende AŞIK OLUNCA OLUYO :):):):)::):):)

hoş geldiniz..başlığı okurken bile güldüm..gıdıklanıyormuş demekk çokk güzell bi tabir..

çok tatlılar bu çocuklar ya.....

cümle çok güzel...

tam onlara yakışan bir cümle...

çok güzel bulmuş lafı :)

kalbimi gıdıklanıyooo

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri