Ödül Panomuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fyigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
çok güzel teşekkürler.bizimde bu şekilde kullandığımız elma ağacımız var.

paylaşım için teşekkürler

rica ederim canım

çok güzel bir fikir... teşekkürler...

bende her gün günün yıldızını seçip kendi resmimin bulunduğu büyük yıldızın üzerine takıyordum...

bende haftanın çocuğunu seçiyordum.panomuzda haftanın çocuğu için yer ayırmıştık iyi davranışlarda bulunanları seçiyorduk.birkaç kişi olunca kura çekiyorduk.o hafta seçilen çocuğun fotoğrafları panoda sergileniyordu.haftanın çocuğu seçildiği için bir belge alıyordu ayrıca bir kalem hediye ediliyorduk yakasında haftanın çocuğu olduğu için bir armayı(çiçek arması,sizinki farklıda olabilir) sürekli taşıyordu.bu armayı hak ettiği sürece taşıya bileçeklerini biliyorlardı.çocukları motive etmek için iyi bir yöntem.kolay gelsin arkadaşlar

çok güzel fikirler ortaya çıkıyor paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)

iyi ki forum sayfası var.Çok güzel paylaşımlar var. herkese teşekkürler arkadaşlar

benim de davranış elmalarım var. olumlu davranışlarda elma boyanıyor elması önce tamamlanan çocuğa ise döneem başında çocuklarla karar verdiğimiz hediye alınıyor. 8 yıldır uyguluyorum ve yararlarını gördüm. arkadaşım yıldızların için de teşekkür edrim belki bu yıl böyle bir şey deneyebilirim :))

rica ederim canım denemeni tavsiye ederim işe yarıyor :)

teşekkürler..:)

çok güzel sağol canım

çok hos görünüyor ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri