O.ö.öğretmeni olmak istiyorum diyenler :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
hocam ben nerelere mail attım neler yaptım bi bilseniz.puanlar açıklandığından beri netlerim eksikkkkkkk diye bağırıyorum kimse duymuyor.bakın ünal bey(ösym başkanı)mutsuz insanların uydurması dedi çıktı işin içinden yine devam edecem gücüm nereye kadar yeterse

begüm hocam attığınız maillerin örnek koyarsanız bi tane meb. ayrıca elfida hoca da temmuz atamasında çok mail göndermişti sanırım oda bize bi yol gösterrirse şu dar zaman da sesimizi duyurabiliriz belkii. HERKESİN İÇİNDE Bİ UMUT İŞTE.....

begüm hocam attığınız maillerin örnek koyarsanız bi tane meb. ayrıca elfida hoca da temmuz atamasında çok mail göndermişti sanırım oda bize bi yol gösterrirse şu dar zaman da sesimizi duyurabiliriz belkii. HERKESİN İÇİNDE Bİ UMUT İŞTE.....
hocam inanın doğaçlama yazdım ihtiyacı belirttim ücretli öğretmenlerle kapatılacağı kaygısını ve nimet çubukçunun geçen stv kanalında konuşmalarından örnek verdim

merhaba arkadaşlar taban 60 ve kontenjan 2658 az değilmi ya yorumlar ve fikirleri alalım :))

begüm dilanaz ve diğer arkadaşlar siz kaç puan aldınız yazarmısınız:)

yelizcim benim

arkadaşlar sizce sözleşmeliyi 5-6 bin verirlermi?

benimki ilk baktığımda 50.660 tı sonra 51.660 oldu bakalım hangisi gerçek sizce işe yararmı arkadaşlar?

Puan nasil deĞİŞtİ arkadŞaim bİzİmkİler nİye hala ayni duruyor....

Benİmde ayni.deĞİŞenler dİlekÇe fİlanmi yazdilar İncelettİler. Tekrar.

yok ya bence arkadaş ps 3 ve ps10 puanını görmüştür.değişse haberim olurdu ilk dilekçe verenlerdenim

hayır arkadaşlar doğru yere baktım 3 gün üst üste baktım aynıydı hatta arkadaşların başlattığı sıralamaya 50.660 yazdım ama bir gece baktımki puan 51.660 olmuş bende çok şaşırdım ayrıca dilekçe falan yollamadım ne kadar anormal değilmi?walla bende anlamadım.

yeliz hocam bence yeniden hesaplanmadı ama benimkinde anormallik var sonuç kağdında kaç gelecek çok merak ediyorum yani hangisi doğru

arkadaşlar uzun bi aradan döndüm nasılsınız ne var ne yok :))

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr

hadi arkadaşlar meb oyununa gelmeyin canlanın biraz amaçları bu zaten istedikleri bu onlara boyunmu eğeceksinniz baskıya devam

arkadaşlar geçen gün bizim burdaki mebi aradım öğretmen alımlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum dedim bana verilen cvba bakarmısınız ''sayın hocam şuanda kadrolu alımları durdurulmuştur fakat 31 ağustos 12 eylül tarihleri arasında ücretli başvuruları başlayacaktır ''şok şok şok oldum allah aşkına tarihlere bakın 9unda bayram var 12sinde referandum var bide 31inde kadrolu atama sonuçları var nasıl oluyorda hemen ücretli alımdan bahsediyorlar anlamış değilim kaldıki bide bana diyoki elimizde tebligat var bu tarihleri gösteriyor ücretli alım var sadece heyy allahım yaaa

ah yelizim ah bizii kuklaya çevirdiler.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri