Nolur biri moral versin:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cerenceyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cerenceyda
Birşeyi çok merak ediyorum bu sınavda bir tek ben mi 72 aldım.Kime baksam 75 üstü.Anlamadım.Moralim inanılmaz bozuk.Hiç keyfim yok.72,693 aldım.ufacık bir umudum vardı ama forumları okudukça kayboldu.Bu puanlar doğru mu?Milletin puanı bu kadar yüksek mi?Gülmeyi unuttum forumlar sayesinde:(

benim bir arkadaşım 72,6aldı. ayrıca başka bir foruma girenler arasında sıralama yapılıyor Orada 62 kişi puanını yazmış. 10 kişi 77.. , 11 kişi 76..., 8 kişi 75...., 10 kişi 74...., 9 kişi 73....ve 12 kişi 72... ve altında puan almış. görüğün gibi yanlız sen değilsin. benim puan 73,6 ve ben 21 yazarsam atanacağımı düşünüyorum. eğer sende 21 işaretlersen gidersin diye tahmin ediyorum. hayırlısı olsun çıkmadık candan ümit kesilmez..

sağol canım.sanırım aynı forumları takip ediyoruz.o site beni yıktı.nereleri yazacaklarını tartışıyor arkadaşlar ama hepsinin puanı uçuyor maşallah.

hocam lütfen ben 71.8 umut kırıntılarımı özenle besliyorum olmuyo böyle lütfen yani :)

arkadaşım hiç moralini bozma bak geçen sene 79 alan kişi tercih meselesinden dolayı atanamamış,70 alan kişi gitmiş belkide şans biraz hiç bozma moralini..70 aldım bende ama açıkçası çok da büyütmüyorum gözümde,tercih yaptım azcık bir umut bile olsa değerlendirmek lazım,umudunu yitirirsen üzüldüğünle kalırsın..

benimde moralim gayet iyiydi şans diyordum.sanırım bu tercih süresinin uzun olmasından ha bire forumlarda takıldım.puanları gördükçe azaldı umutlarım.şu an en ufak umudum yok walla

arkadaşlar ben bişey anlamadım benim sıralamam 830 larda.ama agustosta sözleşmeli 76.300 le kapattı.benimde puan 76.915.atanmam lazım mantıken ama bu sıralamaya göre olmaz.kayma oluyo ama ne kadar kayacak sanki

en son giren arkadaş 1140. kişi hocam.Siz düşünün artık ne kadar kayma oluyor.

benimde moralim gayet iyiydi şans diyordum.sanırım bu tercih süresinin uzun olmasından ha bire forumlarda takıldım.puanları gördükçe azaldı umutlarım.şu an en ufak umudum yok walla

canım okadar umutsuz olma.eğer her yere gitmeyi göze aldıysan mutlaka atanırsın.. çok ücra köşeleride tercih etmemelisin bence.. doğuda merkez ve ilçeleri seçsen yerleşirsin:36_3_12:

arkadaşlar bozmayın moralinizi, çok yüsek puanlar alıp da atanamayan insanları biliyorum . kısmet işi birazcık ve de doğru tercih...

umarım:)çok sağolun arkadaşlar:)hepimizin atanması dileğiyle:)

slm arkadaşlar benim de puanım 71,2 hala bi umut diyorum hayırlısı bakalım belki şubatta..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri