benim bir arkadaşım 72,6aldı. ayrıca başka bir foruma girenler arasında sıralama yapılıyor Orada 62 kişi puanını yazmış. 10 kişi 77.. , 11 kişi 76..., 8 kişi 75...., 10 kişi 74...., 9 kişi 73....ve 12 kişi 72... ve altında puan almış. görüğün gibi yanlız sen değilsin. benim puan 73,6 ve ben 21 yazarsam atanacağımı düşünüyorum. eğer sende 21 işaretlersen gidersin diye tahmin ediyorum. hayırlısı olsun çıkmadık candan ümit kesilmez..
arkadaşım hiç moralini bozma bak geçen sene 79 alan kişi tercih meselesinden dolayı atanamamış,70 alan kişi gitmiş belkide şans biraz hiç bozma moralini..70 aldım bende ama açıkçası çok da büyütmüyorum gözümde,tercih yaptım azcık bir umut bile olsa değerlendirmek lazım,umudunu yitirirsen üzüldüğünle kalırsın..
canım okadar umutsuz olma.eğer her yere gitmeyi göze aldıysan mutlaka atanırsın.. çok ücra köşeleride tercih etmemelisin bence.. doğuda merkez ve ilçeleri seçsen yerleşirsin:36_3_12:cerenceyda şunu yazdı:benimde moralim gayet iyiydi şans diyordum.sanırım bu tercih süresinin uzun olmasından ha bire forumlarda takıldım.puanları gördükçe azaldı umutlarım.şu an en ufak umudum yok walla