Nimet çubukçu yarın saat 16:00 da bugün tv de

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anurr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
referandumdan zaten bize sıra gelmez bırdahada bzimle ilgili konusacak olmaz heralde gecen senede abbas guclu prım aldı durdu bızden

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::​

Protesto edİyorum ÜcretlİĞe kesİnlİkle baŞvurmayacam.

arkadaşlar şu numarayalım arayalım neden sorumuzu yöneltmediniz diye aynı cvp alacağız ne dersiniz

YandaŞ medyaymiŞ İstedİĞİ soruyu sordular . İnŞallah program Öncesİ veya sonrasi sorulari ulaŞtirmiŞlardir.

filizcim dünde ben senin gibiydim sakin ol biraz kafanı topla aramızda görmek istiyoruz seni

arkadaşlar şu numarayalım arayalım neden sorumuzu yöneltmediniz diye aynı cvp alacağız ne dersiniz​

tuuuuuuuuuu size es geçtiler bizi.yazıklar olsun size yaw garezliğiniz bizemi?o kadar açık var ata bizi ata nimetcimmmmmmmmmmmm

ben arıyorum meşgul çalıyor cvp alana kadar uğraşacam hadi arkadaşlar

ArkadaŞlar bİ arayip sorabİlİrmİsİnİz ne dİyecekler bakalim

ben deniyorum arkadaşlar hadi hepimize aynı cevabımı verecekler sebebini öğrenelim

Numarayi verİrmİsİnİz arayayim bu sİnİrle bİrkaÇ kelİme sÖylemem lazim...

0212 355 85 89

ben aradım sorununuzu ilettik kendisine dediler

arkadaşalr size yapılan açıklama ne beni ordan oraya bağlayıp duruyorlar.soru sormak program sorumlusunun insiyatifindeymiş.sekreteri varmış buket hanım onula görüşün dediler...

arkadaşlar kadın sunucuya program öncesinde bahsettiğimiz gibi başarısızolanlarda atama bekliyor dedi 0 ve 21 taban puanları görmüyormu bu ya psikolojim bozuldu artık........

2010 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU TASARISI

Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.

BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Canlı izle Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Konuyu Geç gördüm yakın zamanda varmı bir programı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri