Nimet çubukçu yarın saat 16:00 da bugün tv de

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anurr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@anurr
Çubukçu Canl? Yay?n Konu?u Olacak - Memurdan.net arkadaşlar maillere buraya yoğunlaşalım ama yazılarımız sorulacak tarzda kısa ve öz olsun

hocaM YOĞUNLAŞALIM TAMAM AMA SADECE BİRKAÇ KİŞ İDEĞİL.PAZARTESİ SABAHI BAŞIMIN AĞRISINDAN ÖLÜRKEN ORUCUM DİYE İLAÇ İÇEMİYORKEN YATIP DİNLEMEM GEREKİRKEN KALKTIM SABAH KANALD GÜNAYDIN ZIMBIRTISINA MAİ LATTIM BENLE BEREABER ÜÇ KİŞİYDİ ÇILDIRDIM ADAM ZATEN HİÇ BİŞEYE SAYMADI ATTIĞIMIZ MAİLLERİ. BUNDADA ÖYLE OLURSA...

burda bakan var konu bi şekilde okul öncesi eğitime gelecektir diye düşünüyorum sunucunun da dikkatini çekerse neden olmasın .ama sormazsa da yapacak bişey yok. bu arada bugunlerde ne zaman forumu takip etsem hiç bir şeyin gelişmediğini görünce benimde başıma ağrılar giriyor biraz da stresten olsa gerek...

İnşallah beklediğimiz soruların cevabını alırız.Geçen ki canlı yayın gibi olmazzz.Mailler burayaaa

hocamlarım maıllerı bu programa atarken baslık buyuk harfle okulöncesı egıtım dıye yazalım sureklı aynı baslıgı görurse dıkkat ceker.....maılede bu butce kanun tasarısı metnını atalım.....

2010 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU TASARISI

Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.

BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

begüm hocam,bu yazıda 7.000 rakamı yerine 10.000 yazalım.Geçen senedekinden aşağı düşmeyelim,kararlı olalım.Pazarlıksa konu;işi sıkı tutalım,indirime gitmeyelim

hocam bu kadar uzun metını okuyamaz belkı bıraz kısaltalım mı...yanı okulöncesı egıtıme verılen önem neden uygulanmıyor...okulöncesıne eylulde yıne alımlar artırılıcak mı gbısıne vs vs kısa öz olsun anlatacagımız hadı duzenleyelım bıraz begum hocam...bu kadar uzun metını okumazlar

ozaman sinirlenmesın 10 bın deyınce...emır mı verıyorsunuz gıbısıne :)

bence yedı bın uygun verılen butce kanunundakı sözlerıne yedı bın uygun arkadaslar...10 bın deyınce bu sefer azaltır mazaltır ...verılen sözunu hatırlatmak amac

Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.

BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 10.000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

7080 nı hatırltıcaz sadece.....cunku butce kanunandakı verılen sözlere uymuyor gıbısıne yedıbın uygun

İstersenİz doĞaÇlama yazin arkadaŞlar bence etkİlİ bİr yazi hatta baŞliĞi etkİlİ yazmak gerekİyor

SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7080 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

en son tv programında dedıklerını hatırlatabılırız şu ihtiyacın çok öğretmenın az oldugunu idia ettiği mezuların hepsini alacak güçte olduğunu söylediği...bizlerin 7000 mezun öğretmen olduğumuzu ve beklediğimizi... kabaca anlattımm ama...

plan bütçe komisyonunda çıkan rakamı ve bize verdiği sözü tutması gerektiğini hatırlatan bir yazı arkadaşlar

mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

proğram başlayana kadar buraya mail atmayı unutmayalım arkadaşlar

arkadaşlar yarı program başlamadan 1 saat önce meil atmaya başlayalım. hepimiz burda buluşalım.

meil adresi neydi onu yazarmısınız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri