Nereye Tayin isteyelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysaltayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baysaltayfun
Arkadaşlar eşim resim öğretmeni;şu an uşaktayız bu sene tayin istemeyi düşünüyoruz deniz kenarında küçük fakat gelişmiş sosyal imkanları olan ama malum öğretmeniz maddi anlamda da bizi sarsmayacak bir yere gidip yerleşmek istiyoruz.Muğla aydın balıkesir gibi düşünüyoruz fakat buradaki gelişmiş kasabalarıda tam olarak bilemeiyoruz ...Sizlerden ricam buralarda görevli oaln arkadaşlardan yada buraları bilen arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorummm şimdiden teşekkürler.....

Galiba kimse çalıştığı yeri beğenmiyor yada sevmiyor hiç cvp gelmediğine göre:)

teşekkürler sevil çiçek anlattığınagöre çok güzel ama ben bir ayrıntıyı unutmuşum ben ankarılıyım eşim denizlili çok uzak olmasın istiyoruz ama orayı değerlendirmeye almayı düşüneceğim doğu görevimiz rizede çayelinde bitti ....Muğla ve aydını bu sene gezdim fakat hep tatil yerleri olduğu için malum pahalı veturistik yerlerdi ....buraların gelişmiş şiirn başka yerlerini bilmediğim için bu civardaki yerler bize uyacak bu arada izmirde böyle yerler varmı?

izmie başlı başına memur kentidir.ben şahsen izmir de yaşamam.izmirin tek dez avantajı kiralar çok pahalıdır.ulaşım giyim gıda ucuzdur.ilçeleride merkezi gibidir.ilçe olarak urla,torbalı'yı tavsiye ederim.merkez ilçe olarak balçova,konak ve karşıyaka'yı tavsiye ederim.
benim de eşim denizlili.biz de izmir ve denizli arasında kalan iki yere de 1.5 saat uzaklıkta olan Aydın'ı istiyorduk.nasip olmadı.aydın'ın çine hariç bütün ilçeleri güzeldir.özellikle nazilli ve söke.muğla'nın da güzeldir fakat pahalıdır.bir de muğla da kışın hayat ölüdür.yani tavsiye etmem.

teşekkürler sevil aydın ağırlıklı olacak tayin bu gidişle:)eşimde söke diyordu ben karasızdım

Gamze öğrt çok saol Uşak sivaslıdayım siizn burayı çok sevdiğinizi okumuştum fakat biz bir türlü sevemedik bir sürü olumsuz şeyler yaşadık...onun için artık yerleşbileceğimiz bir yer arıyoruz.Sökede kiralar nasıl,yada ev fiyatları,ulaşım ve sosyal imkanları yani orayla ilgili yaşamla ilgili herşey
Ayrıca burası gibi ankara denizli arası (pek arası olamyacak ama)güzel neresi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

gamzecim çok saol yazın efes ve fethiye arası eşimle bir tur yaptık kendi çapımızda kendi arabamızla sökeden geçtik ama içini gezmedik ...park çok güzel gerçekten ankarada da bunun benzeri göksu parkı var ki ben sadece büyük şehirlerde olur diye düşünüyordum aklıma gelen soruları mutlaka yazarak sorarım...Bu arada hırıszlık demişsinde burada ki kötü yaşadığım olaylardan biride buydu evime hırsız girdi ve daha başka sorunlar malum buraları ii biliyosun 4 yıl tüketti burası bizi....

bende tayin istemeyi düşünüyorum.

doğu görevi bitti.
şu an izmirde görev yapıyorum.
ama nasipse gideyim artık diyorum.

ama nereyi istesem bir türlü bilemiyorum?

aklımdan geçen yerler
aydın,kütahya

Fiyatlar uygun gözküyor ....
peki gamzecim okullar arası mesafeler asıl malum 80 km şartı varya bizlerde buradn bir arkadaşım sivaslıda eşi banazda biliyosun zıt noktalar olmasına rağmen 80 km dolayı buraya düşmüşler nokta tayin ama birimizden biri eş durumu ile gidecek oda ben olacağım için en uzak kasabası nı felan biliyomusun (puan az ve doğu görevimi ben yapmadım eşim yaptığı için ondan yararlanıyorum)
Bende ne çok soru sorup seni rahatsız ediyorum kusura bakma çok saol...

gamzecim yaaa öyle anlatmışsınki bizim bile tayin isteyesimiz geldi valla...bunaldık istanbulda ......

gamzecim yaaa öyle anlatmışsınki bizim bile tayin isteyesimiz geldi valla...bunaldık istanbulda ......

haydi gelin szilerdde söke de buluşalım çok saol gamze ciğim hakkını nasıl ödeyeceğim...

ayyy valla neden olmasın....

valla ben muğla merkez de okudum şu an da milas ilçesinde çalışıyorum ve de çok pahalı bir yer.ev kiraları cepte hiç bişey bırakmıyor, en azından sadece öğretmenlik yapıyorsanız(yan geliriniz yoksa).pek fazla gelişmiş bir yer değil.fazla sosyal faaliyet alanı da yok diyebilirim.

muğla merkezi ben de tavsiye etmem..hem çok pahalı hem de kışın hayat yok yazın bunaltıcı bir sıcak var.

ilk atama ürkütücü geliyor bana aslında...ama umduğum gibi puanım olursa Bursa,Sakarya, Yalova, Bolu gönlümden geçen...ne dersiniz önerir misiniz??

aydın sınırlarına tayin istedik bakalım hayırlısı gamzeciğim sökeyi de yazdık

çıkıp çıkmadığına dair hemen yazarım tabikiiiii....sizlerle paylamayacağımda kimle paylaşacağım...

ay hocam yerinizde olsam didime yerleşirim.lütfen ben gidemiyorum siz gidin bari..:))

bakalım önce bi çıksın hatta akbükten yazlık alma niyetimiz bile var beklerim o zaman hepinizi:))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri